Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
На 125-цата имаш гарантирани 10 год. живот на батерията,написано е и на циферблата.Имам такъв,а мой колега със подобен на който също пише 10 год. батерия 11 год. го носи още не е сменяня
И от мен един глас за Касиото, много издържливи и са отличен избор като цена/качество.
Аз обичам да ги "модифицирам" часовниците, ето един ретро AE-1200WHD-1AVEF от моята колекция с леко променен фасон:
(още не е завършен напълно, но и така ми харесва)
View attachment 71271 View attachment 71272 View attachment 71273
За мен не е важно колко струва даден часовник, важното е да ми хареса с нещо и веднага го купувам![]()
И от мен един глас за Касиото, много издържливи и са отличен избор като цена/качество.
Аз обичам да ги "модифицирам" часовниците, ето един ретро AE-1200WHD-1AVEF от моята колекция с леко променен фасон:
(още не е завършен напълно, но и така ми харесва)
View attachment 71271 View attachment 71272 View attachment 71273
За мен не е важно колко струва даден часовник, важното е да ми хареса с нещо и веднага го купувам![]()
Извинявай, сега виждам поста за модификациите. Имаш ли представа дали може да се намери нов корпус на стар часовник? Имам едно касио от средата на 90-те. Модел DW 6900. Железен часовник. Обаче с годините му се разпадна първо каишката, а след това външната обвивка на корпуса. В момента още го ползвам, въпреки че е малко грозен по вътрешна обшивка с тези стърчащи бутони, а и един от функционалните бутони се изгуби. Ще ми се да сменя корпуса, но часовникарите които съм питал нито имат нито могат да доставят. Чувал ли си дали е възможно да се поръчат корпус и каишка от производителя?