Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Действително, стрелбата в безветрие има тенденция да става скучна. Просто трябва да се извърви съответния път и натрупа съответният опит, за да може стрелецът (в случая моя милост) да "узрее" за стрелба във вятър.На 1, 20, 30 и 50 м, ако има лентички, всяка е в различна посока.
Това е търсен "ефект" и "екстра" на мястото....
Пу-Пу-Пу... Да не му е уроки!
Благодаря за любезната покана! Със сигурност ще се присъединя към вас, но като гледам календара, заради празничните дни, ще е най-рано след две седмици-пък и тази неделя гости ще посрещам. Не знаех, дали в този зимен студ изобщо се събирате да стреляте, особено във вятър и ми се искаше да науча поне минимума теория задочно, докато се постопли малко.Колега ела да постреляме да се вдим и тамше полупиш отговори от всички колеги.![]()
Много добре го разбрах даже и съвсем точно го цитирах по-горе. Такава ми е работата вече 22 години - внимавам и запомням какво ми говорят, иначе горяНезнам кой ти го е казал това, по-скоро си го разбрал грешно.
Ами малко поразмишлявай върху математическия модел на упражнението....но ще ми обясните ли колеги, как се успява в условията на променлив по сила и по посока вятър?...
Съгласен съм с логиката/методиката ти, с подобни размисли се мъчех сам да разреша задачата. Понеже сме инженери и имаме подобен подход при решаването на проблема и описанието на моделаС думи прости, чрез наблюдение (може и с помощни средства, може и по природните дадености) намираш при коя сила и посока на вятъра в определен коридор попадението има повторяемост.