Есенна Национална среща яз.Копринка'20-21.10.2012

st_beer

Редовен Потребител
Re: Национална среща ?

Никой не желае или иска да попречи пречи на състезанието в Търново. Архитекта е човека който ще си реши дали да го организира и провежда.Само не бива да се търси причина или оправдание в лицето на Любо (soundmax) и това което се старае да организира.Както се вижда Любо (soundmax)промени датата за да не съвпаднат датите на двете мероприятия. Просто човека иска да организира една приятелска сбирка на любителите на ВО без никакви ангажименти с организиране на състезание. По какво ще се стреля и дали изобщо ще се стреля ми е все едно. За мен е важно да се видим с хората на които ВО е хоби,да се видим и побъбрим. Ако времето даде ръка и има възможност може и да пуснем малко олово. Винаги съм харесвал неангажиращите сбирки и импровизирани стрелби както беше в началото. Отдавна чакам подобно мероприятие за да отида. Състезанията не са ми интересни и не ме влече. Няма с кого да се състезавам нито на някого да доказвам нещо.Каквото и колкото мога си ми е напълно достатъчно да ми доставя удоволствие.
Ето за тези срещи говоря и те страшно много ми липсват:
http://www.airguns.bg/files/st_beer/Reg ... .11.08.avi
Снимки има в тази тема:
http://forum.airguns.bg/http://forum.ai ... php?t=2.15
Злати с теб се запознахме точно на такава подобна среща на Оризари.
 
A

Anonymous

Гост
Re: Национална среща ?

Не ме разбирайте погрешно.
Аз също желая да има хубави Н.С.
Това което ще се получи сега е една седянка :31 участника в анкетата , от тях я дойдат 20 я не и това при около 2000 регистрирани и бог знае колко гости редовно посещаващи форума.Погледнете го в %ти
и си помислете дали не е жалко .
Всъщност наистина Балкантрейд постигна такава масовост че може да се нарече една малка Н.С с масовост каквато не е имало през последните 2 години .
Пламене не проваляй състезанието , който има мерак ще дойде :)
 

dinkata

Редовен Потребител
Re: Национална среща ?

Злати, и 10 души да дойдат вместо 20, пак ще е хубаво ! Аз нямам пистолет и нямам намерение да идвам в Търново.. затова бих избрал да се видим някъде за един ден !
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Re: Национална среща ?

SVIREPIY да те питам мислиш ли че по този начин ще привлечеш повче хора на мероприятието което Пламен организира. Кажи честно без овъртания, той и Пламен е написал какво е било положението и без това !
А ти до скоро да не си бил на Копринка а ? ;) ;) ;)
028558159.jpg

това е шегичка разбира се, ама снимах лодката, че се сетих за теб като видях надписа ;)
 

st_beer

Редовен Потребител
Re: Национална среща ?

Действай Любо смело и организирай срещата. Ако трябва виж тая златна котва с колко места разполага да се пусне тема да се каже кой ще идва и да се резервира ако е необходимо. Другия месец се не знае какво ще е времето и дали ще е подходящо за палатки.

П.п
Ако се резервира за мен стая за двама. С моята жена ще съм на събирането. :cheers: :cheers:
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Re: Национална среща ?

http://www.zlatna-kotva.com/стаи/ ами то си пише бе Станимире ;) пуснал съм по-рано линка и се вижда - инак ще разпитам за някой по сносни цени в околноста, че 20 лв на човек все пак не на всеки му се дават ;)
 

poacher

Потребител
Re: Национална среща ?

Изчетох какво се дискутира и имам следните въпроси, на които чакам с нетърпение конкретен отговор:
1. Ще се проведе ли събирането на Копринка?
2. На коя дата точно?

Питам, защото мястото е прекрасно и искам да дойда, че даже може и семейството да доведа да разпуснем.

Датата 20-21.10 за мен отпада, но не искам никой да се съобразява с това!
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Re: Национална среща ?

Не разбирам, защо е дърленето. За тези, които ще ходят в Търново не виждам проблем след приключването да се присъединят към по-веселата част евентуално на Копринка. Не е далече, а на повечето май ще им е и по път.
 

st_beer

Редовен Потребител
Re: Място за провеждане на НС ?

За мен са удобни и двете обявени дати и съм за събиране на яз. Копринка. Ако е възможно да пусна глас и за двете посочени дати ще го направя. Моя глас да се счита към болшинството. За момента ще се въздържа и ще помоля soundmax да сложи и трета опция като например:
За мен са удобни и двете обявени дати 20-21.10 ~ 27-28.10 яз.Копринка
За мен са удобни и двете обявени дати 20-21.10 ~ 27-28.10 Бяло Камъне
 

FreeMan

Редовен Потребител
Re: Място за провеждане на НС ?

20-21 е невъзможно за нас, както и всичко преди това. Резервирал съм само един ден за Търново - пистолетите.
27-28 на Копринка е и по-малко конфликтно с Търновското. Има 2 седмици разстояние...
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Re: Национална среща ?

FreeMan написа:
Ами то аз какво да мисля? Каквото подготви организатора - това ще се стреля на срещата. Досега на националните срещи винаги е имало и пистолет. Предполагам, че и на тази ще има.
P.S: Така и не разбрах защо не се възползвахте от датата 13-ти. Не е изключено да дзиндзикате в края на октомври - край големите водоеми през лятото сутрин е прохладно, но есента ... клинч :verycold:.
 

dinkata

Редовен Потребител
Re: Национална среща ?

Архитекта написа:
Не е изключено да дзиндзикате в края на октомври - край големите водоеми през лятото сутрин е прохладно, но есента ... клинч :verycold:.

Варианта с палатките отпадна преди 2 страници :cheers:
 

FreeMan

Редовен Потребител
Re: Национална среща ?

Въпроса ми беше дали мислиш че може да се осъществи твоето състезание на тази среща, т.е. би ли го организирал ако е далеч от В.Търново.
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Re: Национална среща ?

Варианта с палатки може да отпадне единствено като наближи времето и излязат някакви прогнози за времето тогава, на някой може да му утърва има хора където не ги плаши много студа, знам ли относно състезанието с пистолети не виждам абсолютно никакъв проблем да се направи и тука, стига Пламен да няма много зор с пренасянето на инвентара за него да каже какво ще му е необходимо и смятам че винаги ще има кой да помогне. Каквоти си направим това ще е ;) Утре или в неделя пак ще ходя към Копринка дочух за някакви бази за нощувка в с. Копринка, и другото място е на някакви бунгала близо до стената на язовира цените там ще са по сносни може би от рода на 10-12 лв. ама да не ви подвеждам от сега. Места за стрелба мисля, че със сигурност ще намеря, но се нядявам, че няма да имате нищо против и ако не са до язовира, но ще има няколко варианта и ще пусна, и снимки след като го посетя. Също ще направя и карта за достигането до всички обекти които ще са важни демек - пътя до хотелите - начина за достигане до местата за стрелба от тях ;) Кауфланд се пада в началото Казанлък от към язовира ако някой е забравил да си напазари, стига се за макс. 10 мин до там.
В събота или неделя повече инфо ще мога дам ;)
Да разпитвам ли за ресторант от сега в някой от хотелите и да видя какво предлагат ? но ще искат и капаро което аз ще платя, но трябва да е сигурно.
 

ангел иванов

Потребител
Re: Национална среща ?

Която и дата да се ми е тая,за 20 мин.път е смешно да отсъствам,че не съм се виждал с колеги по 2 години,и не съм присъствал на нито 1 национална среща(да еба и криза и безпаричие и всичко) което ми е срамно меко казано,но така стана.Предполагам че и колеги от Старозагорската група ще присъстват. :cheers:
Любо,ангажирай ресторант и не му мисли,все няколко човека ще се съберем.
 

bor1968

Потребител
Re: Национална среща ?

Конкретно по темата!
Аз гласувах за третия вариант и се радвам, че мнението ми съвпада с масовото.
Ако нещо се организира, ще се опитам да присъствам.
:cheers:

ПП. Въпреки, че ако има подходящо място в района, не виждам какъв ще е проблема да се организира и състезание. Аз лично бих дошъл един-два дни преди мероприятието и бих помогнал с каквото мога. Имам малко предупредителна лента /или там както се казва/ и 10-на мишени.
:goodbye:
 

bor1968

Потребител
Re: Място за провеждане на НС ?

От къде се взе това Бяло Камъне?
Любо, сигурен ли си че Иван е готов да организира това мероприятие и те е оторизирал да пуснеш анкета, или като видя, че има желаещи за Копринка се уплаши и се опитваш да прехвърлиш топката в друго поле.
Не се заяждам! Бих направил всичко възможно да присъствам на което и да е от двете места, дори и да помогна с каквото мога.
:cheers:
 

Di_mitar

Потребител
Re: Място за провеждане на НС ?

До сега не съм присъствал на такава среща и ще ми е интересно да се запозная с нови хора и да понауча някой неща за нашето хоби. Та по темата за мястото, според мен мястото ще трябва да се съобрази с времето или поне с хората който ще идват.
За мен по-удобно е 20-21, защото на 26 сина има рожден ден а аз имен ден и на 27 незнам как щи ми се пътува :sleep:, но ако се приеме за 27 ще се постараем да сме на линия :cheers:
 
Нагоре