Добричка група

• Автор на темата Автор на темата Anonymous
  • Начална Дата Начална Дата
Всички еърсофт реплики стрелят с 6 мм пласмасови топчета които грамаж само варира от 0.12 г до 0.50 г

Attachments

• IMG_20200505_192554421.jpg
    IMG_20200505_192554421.jpg
    270 KB · Прегледи: 35
  • IMG_20200505_193820539.jpg
    IMG_20200505_193820539.jpg
    177 KB · Прегледи: 36
Грамажа не е важен, а това че топчето е 6мм е добре, понеже вътрешната част на тръбата е около 10-12мм.
Притеснява ме да няма супер голям преразход и при стрелба, въздушната струя да изхвърли хроното от цевта или да го изкриви и да го простреляме, че това ми е вече петия хронограф и предишните все така услужвайки ми ги гръмнаха.
Хайде да спрем да пишем тук. Погледни си личните съобщения (горе в дясно известие в червен цвят).

Последна промяна:
Много искам ама вероятно няма да мога. Ако все пак успея няма да стоя много

Не че спортувам от доста време, ама трябва да се активирам май ! Подготовка за утре- ако не вали !

Attachments

• 20201212_194528.jpg
    20201212_194528.jpg
    185.2 KB · Прегледи: 59
  • 20201212_194603.jpg
    20201212_194603.jpg
    169.9 KB · Прегледи: 58
  • 20201212_194638.jpg
    20201212_194638.jpg
    182.2 KB · Прегледи: 61
Нали имаме хале, дали вали или не, какво ни спира.
Единственото което не виждам е мерак и организация.
Ако има мераклии, нека пишат та да организираме закриване на годината, че и се вижда края.

Незнам за халето дали е налично още? Аз лично се бях отказал от хобито ! Ноооооо като ти влезе оловото в гъ...а извинявам се в кръвта няма измъкване ! Че благодаря на Ачо за помощта днес за да добият нещата други ( скорости) измерения....;)

Здравейте.За много години.Разбрах че разполагате с хале.Какъв е реда да дойда и да пострелям.От Варна съм.
Пък и да се запознаем.Поздрави.

Здравей и за много години.

С тоя вирус няма да стане скоро, има колеги изплашени, че доста познати си заминаха от него.

За много години колеги!
Поствам една уникална снимка, направена с дрон над нашия град в първите минути на новата 2021 година.
Авторът е Момчил Тодоров.

View attachment 88355
аауу много красиво ,крада го за фейса..за много години на всички

• Харесвам
Reactions: qb
Здравейте група, много слаба активността (аз разбира се, съм изключително активен ). Да попитам в типично лаишки стил:има ли вече къде да се пълни въздух в Добрич, или още не? Поздрави!

До колкото знам Митко не доставя компресори от Алито ! А иначе доста колеги си взеха доставени от него - не съм видял или чул лоши отзиви.

Някой от групата да е пълнил метан скоро? Питам че последния път искаха бутилката да е хваната за колата , на Балик на Хим ойл ми отказаха направо и незнам да се разхождам ли до горе изобщо ....:)

Благодаря! А тези компресори за които беше писал Митко, от Алито дали имат мускули да пълнят бутилка, или са подходящи само за резервоара на пушката?
Пълнят си без проблем до 300 бара и бутилки :) Иначе като поръчваш от Алито - гледай да е с доставка от Европа, че иначе става много бавно и дебело с митниците...

Аз си поръчах такъв да дойде от Чехия и не съм плащал нищо допълнително. Но трябва да призная и че още не съм го пробвал, защото тази седмица ще ми дойде пушката. По отзиви, клипчета и т.н. изглежда, че ще върши работа.
Между другото, намерих и някакви в германския амазон на подобни цени: първи, втори, трети.

Последна промяна:
Здравейте, добричка група!

Живея във Варна, но съм родом от Добрич.
Споделете къде ходите да стреляте? Понякога пътувам по работа до Добрич и ако успея, си крада малко "време за себе си". Вчера се заврях из Гази Баба, някакво обрасло с трева футболно игрище. Пострелях малко и така. Голяма краста са това пушките :)

Back
Нагоре