Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Твоите философски възгледи не са за начинаещи.По-добре тази съвсем прясна тема: https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Молба-за-мнение.15130/Намери същата, но с калибър 5.5 мм. Вземай смело - пушката е прекрасна, ще ти върши чудесна работа!
П.П Колегите, които не я харесват, имат предвид че тя не е много подходяща за техния тип стрелби - за групи, за тренировки и т.н.т. Ако и ти мислиш да стреляш така, наистина потърси друга пушка, но най-добре хвърли едно око тук.
https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Избор-на-въздушна-пушка-нЕкои-съображения.11924/
Това е точно като отидеш на майстор.Трудно ще намериш силна, точна, здрава и евтина. Силна и точна, както и здрава и евтина си противоречат.
Като казвам силна, имам предвид силна за тези пари, ясно че има мощни пушки за няколко хиляди лв.Трудно ще намериш силна, точна, здрава и евтина. Силна и точна, както и здрава и евтина си противоречат.
За тези пари бих препоръчал китайско пцп и една помпа. Мислил ли си за пцп?
Като казвам силна, имам предвид силна за тези пари, ясно че има мощни пушки за няколко хиляди лв.
Като казвам силна, имам предвид силна за тези пари, ясно че има мощни пушки за няколко хиляди лв.
270-300 м/сек.Като казвам силна, имам предвид силна за тези пари, ясно че има мощни пушки за няколко хиляди лв.
Ако отвориш темата за Комета ще прочетеш какво пише за газовите им пружини. За твое улеснение ще ти го напиша тук. Пише - бягай надалеч от тях!Или някой от тея.
NORICA Spider GRS кал. 5.5 мм
Моделът фабрично е оборудван с газова пружина, напълнена с инертен газ (GRS - Gas Ram System),
COMETA Fenix 400 Galaxy GP кал. 5.5 мм
Фабрично монтирана газова пружина.
Благодаря!Свържи се с колегата [SIZE=17px]Jorom[/SIZE]
Продаваше едно Гамо,ама от истинските! Или Кометата за която си питал,но с телена пружина. Ама Гамото на колегата е по-добрия вариянт.
Или пък това?Gamo G-Magnum 1250 IGT Mach-1 Air Rifle – 5.5mm
ХАРАКТЕРИСТИКИ
СПЕЦИФИКАЦИИ
- Амбидекстър
- Чупещ се механизъм
- IGT Mach 1 система
- Bull barrel
- CAT Trigger
- SWA анти-рекойл система
- Цилиндр Gamo Power 33 мм
- Тегло: 3.2 кг
- Калибър: 5.5 мм (.22)
- Мощност: (Джула) до 36
- Скорост: до 286 м/с (938 fps)
Благодаря!
Колега, не искам да те разочаровам, но на този клип може да видиш пълното ревю на Gamo Black Knight с газово бутало в 4.5мм.Здравейте, начинаещ съм за въздушните пушки, искам да ми дадете мнение за тази пушка,
Gamo Black Knight IGT Combo 4,5mm 3-9x40
Скорост от 335 м/сек и дулна енергия от 28 J. Оптимизираната технология IGT-Mach1 с 33-милиметрово инертно газово бутало Gamo Power
Благодаря ви!
Новодошлия колега може да ти каже, да продължаваш да се мяташ с главата надолу, ако искаш пробвай и с главата нагоре.Като гледам как върви темата, новодошлия колега много скоро ще открие в нета чудото наречено Хасан-125, ще се метне надолу с главата в дълбокото и следващите теми, които ще пусне ще са "Абе, тая пушка що не цели" и "Олеле, счупи ми се оптиката" и други подобни.
Няма лошо, повечето от нас сме го гледали тоя филм. Нека всеки сам да си измине пътя.
Колега, не искам да те разочаровам, но на този клип може да видиш пълното ревю на Gamo Black Knight с газово бутало в 4.5мм.
Стреля се с чашки 8.48 грейна, което е 0.55 грама.
Скоростта е .....130м/с, което прави 4.65 джаула.
Та - да не се разочароваш от заблуждаващите рекламни трикове.