Въздушна пушка

• Автор на темата Автор на темата niki79zh
  • Начална Дата Начална Дата

niki79zh

Потребител
Здравейте, начинаещ съм за въздушните пушки, искам да ми дадете мнение за тази пушка,

Gamo Black Knight IGT Combo 4,5mm 3-9x40​

Скорост от 335 м/сек и дулна енергия от 28 J. Оптимизираната технология IGT-Mach1 с 33-милиметрово инертно газово бутало Gamo Power
Благодаря ви!

Attachments

• IMG_1548.jpeg
    IMG_1548.jpeg
    72.3 KB · Прегледи: 18
Намери същата, но с калибър 5.5 мм. Вземай смело - пушката е прекрасна, ще ти върши чудесна работа!

П.П Колегите, които не я харесват, имат предвид че тя не е много подходяща за техния тип стрелби - за групи, за тренировки и т.н.т. Ако и ти мислиш да стреляш така, наистина потърси друга пушка, но най-добре хвърли едно око тук.
https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Избор-на-въздушна-пушка-нЕкои-съображения.11924/

Намери същата, но с калибър 5.5 мм. Вземай смело - пушката е прекрасна, ще ти върши чудесна работа!

П.П Колегите, които не я харесват, имат предвид че тя не е много подходяща за техния тип стрелби - за групи, за тренировки и т.н.т. Ако и ти мислиш да стреляш така, наистина потърси друга пушка, но най-добре хвърли едно око тук.
https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Избор-на-въздушна-пушка-нЕкои-съображения.11924/
Твоите философски възгледи не са за начинаещи.По-добре тази съвсем прясна тема: https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Молба-за-мнение.15130/

Целта ми е, за приблизително тази сума, около 500 лв. възможно по мощна да взема.

Трудно ще намериш силна, точна, здрава и евтина. Силна и точна, както и здрава и евтина си противоречат.
За тези пари бих препоръчал китайско пцп и една помпа. Мислил ли си за пцп?

Трудно ще намериш силна, точна, здрава и евтина. Силна и точна, както и здрава и евтина си противоречат.
Това е точно като отидеш на майстор.
И той да те попита "Как искаш да стане? От трите наречия "бързо, качествено и евтино" си избери две. Защото трите са несъвместими."

Или някой от тея.

NORICA Spider GRS кал. 5.5 мм
Моделът фабрично е оборудван с газова пружина, напълнена с инертен газ (GRS - Gas Ram System),

COMETA Fenix 400 Galaxy GP кал. 5.5 мм
Фабрично монтирана газова пружина.

За тези пари бих препоръчал китайско пцп и една помпа. Мислил ли си за пцп?
Като казвам силна, имам предвид силна за тези пари, ясно че има мощни пушки за няколко хиляди лв.

Като казвам силна, имам предвид силна за тези пари, ясно че има мощни пушки за няколко хиляди лв.

270-300 м/сек.

Или някой от тея.

NORICA Spider GRS кал. 5.5 мм
Моделът фабрично е оборудван с газова пружина, напълнена с инертен газ (GRS - Gas Ram System),

COMETA Fenix 400 Galaxy GP кал. 5.5 мм
Фабрично монтирана газова пружина.
Ако отвориш темата за Комета ще прочетеш какво пише за газовите им пружини. За твое улеснение ще ти го напиша тук. Пише - бягай надалеч от тях!
И до колкото е писано за пушки с газови пружини - само Диана. Всички други газови пружини са ташак!

Gamo G-Magnum 1250 IGT Mach-1 Air Rifle – 5.5mm​

ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Амбидекстър
  • Чупещ се механизъм
  • IGT Mach 1 система
  • Bull barrel
  • CAT Trigger
  • SWA анти-рекойл система
  • Цилиндр Gamo Power 33 мм
СПЕЦИФИКАЦИИ

• Тегло: 3.2 кг
  • Калибър: 5.5 мм (.22)
  • Мощност: (Джула) до 36
  • Скорост: до 286 м/с (938 fps)

Свържи се с колегата [SIZE=17px]Jorom[/SIZE]
Продаваше едно Гамо,ама от истинските! Или Кометата за която си питал,но с телена пружина. Ама Гамото на колегата е по-добрия вариянт.
Благодаря!

Gamo G-Magnum 1250 IGT Mach-1 Air Rifle – 5.5mm​

ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Амбидекстър
  • Чупещ се механизъм
  • IGT Mach 1 система
  • Bull barrel
  • CAT Trigger
  • SWA анти-рекойл система
  • Цилиндр Gamo Power 33 мм
СПЕЦИФИКАЦИИ

• Тегло: 3.2 кг
  • Калибър: 5.5 мм (.22)
  • Мощност: (Джула) до 36
  • Скорост: до 286 м/с (938 fps)
Или пък това?

Благодаря!

Като гледам как върви темата, новодошлия колега много скоро ще открие в нета чудото наречено Хасан-125, ще се метне надолу с главата в дълбокото и следващите теми, които ще пусне ще са "Абе, тая пушка що не цели" и "Олеле, счупи ми се оптиката" и други подобни.
Няма лошо, повечето от нас сме го гледали тоя филм. Нека всеки сам да си измине пътя.

Тези скорости от ПП в 4,5 ноже да се изкарат с чашки 0,16 грама, били те сребърни или златни.....
Ако стреляш в телефонен указател като мишена, може да ги ползваш многократно тези чашки, ако уцелиш указателя де.........
Напълно сериозно.

Здравейте, начинаещ съм за въздушните пушки, искам да ми дадете мнение за тази пушка,

Gamo Black Knight IGT Combo 4,5mm 3-9x40​

Скорост от 335 м/сек и дулна енергия от 28 J. Оптимизираната технология IGT-Mach1 с 33-милиметрово инертно газово бутало Gamo Power
Благодаря ви!
Колега, не искам да те разочаровам, но на този клип може да видиш пълното ревю на Gamo Black Knight с газово бутало в 4.5мм.

Стреля се с чашки 8.48 грейна, което е 0.55 грама.
Скоростта е .....130м/с, което прави 4.65 джаула.
Та - да не се разочароваш от заблуждаващите рекламни трикове.

Като гледам как върви темата, новодошлия колега много скоро ще открие в нета чудото наречено Хасан-125, ще се метне надолу с главата в дълбокото и следващите теми, които ще пусне ще са "Абе, тая пушка що не цели" и "Олеле, счупи ми се оптиката" и други подобни.
Няма лошо, повечето от нас сме го гледали тоя филм. Нека всеки сам да си измине пътя.
Новодошлия колега може да ти каже, да продължаваш да се мяташ с главата надолу, ако искаш пробвай и с главата нагоре.

Колега, не искам да те разочаровам, но на този клип може да видиш пълното ревю на Gamo Black Knight с газово бутало в 4.5мм.

Стреля се с чашки 8.48 грейна, което е 0.55 грама.
Скоростта е .....130м/с, което прави 4.65 джаула.
Та - да не се разочароваш от заблуждаващите рекламни трикове.

Благодаря

Този е германец,там всичко без разрешително е до 7,5дж.Пушката май беше нещо около 24дж. демек в 4,5 до към 20дж.Ако не стреляш много и с повечко късмет може и да останеш доволен,газовите на Гамо са добри.Когато критерия е мощност и ниска цена за ПП ,ситуацията е безнадеждна.Хасаните в момента са на промоция,кво пък толкоз,повечето са почнали а в последствие и върнали там.
Все пак да си знаеш,че са мощни ,но не са точни и надеждни

Последна промяна:
Back
Нагоре