Въздушен револвер Umarex Walther T4E HDR 50

Power Kit HDR-50 T4E - V2.0
Нова версия на пауър кита, за револвера HDR-50. Дюзата е с удобен прорез за отвертка - това дава възможност, за много по-стабилно закрепване. Пинът, също е подобрен - направен е грамотно, с шестограмен отвор в челото. Така може също да се завива и развива много по-удобно. По характеристики, с този кит, се говори за мощност между 20 и 30 джаула.
Здравейте! Понеже имам такъв пистолет искам да попитам дали мога да намеря този червен клапан за въздуха на пистолета понеже когато сложиш бутилката тази част изби?

Ако можеш, опиши малко по-подробно проблема и как се е получил.

Мисля че говориш за "показалеца" индикиращ че си в готовност за стрелба , когато заредиш-чукнеш да се зареди въздуха изскача-щръква червения индикатор. Надявам се не е отлетял.
Другото с червено е капака на ръкохватката за активиране на въздуха.
Най добре качи снимка.

Последна промяна:
Колеги , трябват ми размерите на резбата на тапата . Диаметър и стъпка.

20220923_025216.jpg20220923_025216.jpg

Последна промяна:
Резбата е 20х1.5мм. Благодаря на отзовалия се колега.
Диаметъра на мъжката резба измерен на нов пистолет е 20,5мм, което е 21х1,5 според мен при 20х1,5 измерения диаметър ще бъде около19,5. Това е ако са калибрирани с плашка. Ако се правят на струг и няма плашка за калибровка се прави с проби до завъртане. 20х1,5 ще стане но ще е леко хлабава

Диаметъра на мъжката резба измерен на нов пистолет е 20,5мм, което е 21х1,5 според мен при 20х1,5 измерения диаметър ще бъде около19,5. Това е ако са калибрирани с плашка. Ако се правят на струг и няма плашка за калибровка се прави с проби до завъртане. 20х1,5 ще стане но ще е леко хлабава
Колега , благодаря за съдействието! Имам детайл вече , който се навива на мястото на тапата, резбата е 20х1.5мм .
Адаптер за сгъстен въздух

Back
Нагоре