Вицове и смешки

На анонимна анкета Жени трябвало да отговорят на въпроса ,,какво количество (МАТЕРИАЛ) отделя Мъжът при С@кс,една казва 1 милион,друга 5милиона само една казва Глъдка-глъдка и половина

Пенке аз ли съм ти първия -Мммм да , само не мога да разбера,що всички туй ма питати...

Като сме на темата:
Учителката казва на учениците да измислят рима. Марийка първа вдига ръка:
- Скочих в реката и си намокрих краката.
- Браво, Марийке! - приветства я учителката.
Иванчо вдига ръка. Учителката със свито сърце го вдига...
- Скочих в кацата със саламура и си намокрих...
Учителката позеленява.
- ...краката! - довършва Иванчо.
Учителката въздъхва облекчено и недоумяващо пита:
- Няма рима?!
- Малко беше саламурата!

Аврам и Моше се разхождали в България и минали покрай един православен храм, пред който на една табела пишело: „Който се покръсти в православно християнство получава 10,000 лв. награда.“
– Охооооо!!! Ето го нашия шанс, Авраме! – казал Моше.
– Айде и ще разделим по 10,000 лв.!
– Ама не! Чакай бе, Авраме! Нали като влезем и вземем по 10,000 лв. и тея веднага ще кажат „Тези евреи пак за парите дошли!“ Дай само единият да влезе да се покръсти и да вземе парите, пък после ще си разделим по 5,000 лв.!
– Дадено!
Теглили чоп и се паднало Моше да се покръсти. Влязъл вътре, срещнал се с попа, тръгнали да го кръстят, топяли го в казана – покръстили го. Взел парите и излязъл навън. От там Аврам го посрещнал:
– Какво стана, Моше? Взе ли парите?
– Еееей… туй евреите само за пари мислите…

Честит Велики Четвъртък,денят за боядисване на яйца,та към темата.Нашенец имал проблем с топките,отишъл на лекар,докторът гле дал гледал и заключил,мажем с ГРАНАФОРИН ,написал бележка и го изпратил при своя колега в другия кабинет за 2 мнение ,нашия дал бележката на доктора и след като я прочел заключил мажем с ЙОД ,написал и той ,и го пратил при първия,по пътя нашия не се стърпял и прочел бележката на която пишело ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ

Жена праща съобщение на мъжа си:
”Скъпи, моля те купи хляб, като се прибираш от работа! А и да не забравя Габи е тук и ти праща поздрави.”
Мъж: ”Коя е Габи?”
Жена: ”Никой. Исках да съм сигурна, че си прочел съобщението ми.”
Мъж:” Щото аз съм с Габи и мислех, че си ме видяла.”
Жена: ”Къде сте?”
Мъж: ”В магазина до нас.”
Жена: ”Чакай, сега ще дойда да ви видя.”
След пет минути.
Жена: ”В магазина съм и не ви виждам. Къде сте?”
Мъж: ”На работа. Сега купи хляб от магазина, където си и престани с глупостите!”

- Петърчо, какво учиш в Университета, бе моето момче?
- Ааа, всякакви неща, дядо! Психология, логика философия!
- Брей, какви са тия сложни науки, бе, чедо? Можеш ли да ми ги обясниш разбираемо?
- Готово! Представи си, че покрай една обществена баня минават двама мъже. Единият чист, а другият мръсен. Кой от двамата ще влезе да се изкъпе?
- Е, как така - кой?... Мръсният, разбира се!
- Не! Чистият! Защото той има изградени хигиенни навици! Това е психология! А сега внимавай! Представи си, че покрай банята минават двама мъже чист и мръсен! Кой от двамата ще влезе да се изкъпе?
- Ясно, разбрах - чистият!
- Не! Мръсният! Защото, той има по-голяма нужда от къпане! Това е логика! А сега се съсредоточи за последно! Покрай една обществена баня минават двама мъже - чист и мръсен! Кой от двамата ще влезе да се изкъпе?
- Е*ах ли му мамата?!
- Ааа, това вече е философия!

Back
Нагоре