Вицове и смешки

В едно африканско племе една жена родила бяло дете.Понеже в околността само доктора бил бял ,мъжът и отишъл да го бие.Доктора за да се оправдае ,започнал да му обяснява как може да се получи това и че е виновна генетиката.
- Виж сега - започнал той - Ти пасеш много овце ,нали? И всички овце са бели.Но веднъж се ражда и черно агне.Така се случва понякога.Много рядко ,но се случва.
- Добре - успокоил се негъра - аз ще си мълча за детето ,но и ти си мълчи за агнето!

Сериозен агент, занимаващ се с изследвания на пазара, звъни на вратата на някаква къща. Отваря млада домакиня, а зад гърба й надничат три невръстни дечица.
- Уважаема госпожо, провеждам изследване на пазара и искам да Ви задам няколко въпроса. Съгласна ли сте да участвате?
- Да.
- Чували ли сте за фирмата ни?
- Не.
- Сериозно ли? Това е една изключително стара фирма с традиции, която произвежда следните продукти - изрежда всички продукти на фирмата, между които е и вазелинът.
- Вие, уважаема госпожо, използвате ли някой от тези продукти?
- Ммм да, използваме редовно вазелина.
- Къде го използвате?
- Ами, използваме го, когато правим секс.
- Вие ме изненадвате. Досега всички отговарят, че използват вазелина за смазване на врати, велосипеди, че си мажат напуканите устни и т.н. Ние много добре знаем, че той се използва и при секс, но досега никой не е посмял да си признае, че го прави. Ще бъдете ли така добра, да ми кажете, как точно го използвате, когато правите секс?
- Не виждам нищо срамно в това и с удоволствие ще Ви кажа. Мажем с него топката на вратата на спалнята, за да не могат да я отварят децата, докато ние вътре правим секс

Коледа. Звъни се на вратата. Отваря мъж. Отсреща Дядо Мраз и казва:
- Казвай три желания, веднага ти ги изпълнявам.
- Искам Мерцедес, къща в Бояна и един милион в зелено!
- Хоп, готово е, имаш ги! - казал Дядо Мраз, - Обаче в замяна искам и ти да ми изпълиш едно.
- Става, разбира се!
- Ами аз понеже си падам по мъже, ако може, нали, сега тука, веднага…
Залогът бил голям, та нашият човек веднага се съгласил. Клати го Дядо Мраз и го пита:
- Абе братле, ти на колко години си, бе?
- Ами на 42…
- Е добре сега, може ли толкова голям човек и още да вярва в Дядо Мраз…

В сладкарницата :
- Добър ден , търся торта за рожден ден , но да е прясна .
- Няма проблем . Току - що направена торта " Макрон "
- Не съм чувала такава торта . Каква е ?
- Не се притеснявайте, същата е като " Наполеон " , но без яйца

Някакъв мъж с палто влиза в езерото и почва да плува насам-натам. Смаян, един рибар му вика от брега:
- Ей, какво правиш?
- Не виждаш ли – пера си палтото!
- Че нямаш ли си пералня у вас?
- Имам, обаче от нея ми се вие свят.

Back
Нагоре