Вицове и смешки

Тя говори по телефона и затваря!
Мъжът й шокиран:
- Не мога да повярвам! Лелеее! Че ти приключи разговора за 45 минути!
- К'во си се ококорил, бе! Беше грешка!

.................

- С кого говори един час пред вратата?
- С комшийката, нямала време да влезе.

Извикали бащата на Иванчо, който бил богат бизнесмен, в училище.
- Господине, много съм разтревожена за него! Бележките му са под всякаква критика! Освен това бяга от училище, пие, пуши и казват, че спи с чистачката. Вземете мерки, ако обичате!
На другия ден бащата изпраща охраната с Мерцедеса да докарат Иванчо в офиса му. Седнал Иванчо в креслото отсреща и бащата започнал:
- Казаха ми, че пиеш...
- Така е.
- Какво пиеш?
- Ми, тате, за тези пари, дето ми даваш, само евтина ракия.
Налял му бащата 45-годишен "Чивъс Регал".
- Страхотно, баща ми!
- Казаха ми също, че пушиш. Какво пушиш?
- Качак пуша. С тези джобни к'во мога да пуша?
Отваря таткото кутия хавански пури:
- Запали!
Пафка нашият:
- Това е върхът!
- Казаха ми, че по*баваш чистачката!
- Ми к'во да по*бавам за тези пари?
Вика таткото секретарката, която била ослепителна красавица и я праща в стаята за почивка с Иванчо. Връща се малкият:
- Супер, баща ми! Такива мацки бях виждал само по списанията. Сега като се похваля, никой няма да ми повярва.
Таткото:
- Запомни Иванчо! За да пиеш такива питиета, за да пушиш такива цигари и да ч*каш такива мацки, трябва МНОООГО ДА УЧИШ...

1736541248139.png

При тъпите да се изказват по всякакви теми.
Едно време, като не ставаш за нищо, ставаш общ работник... а сега - общински съветник. Или пък форумен специалист по всички въпроси :)

Едно време, като не ставаш за нищо, ставаш общ работник... а сега - общински съветник. Или пък форумен специалист по всички въпроси :)

Туй първото хич не е вярно. И ти самия много добре го знаеш...

Какво се случва, когато в Сливен задуха вятър?
При скорост на вятъра 50 км/ч:
Гърците се прибират от плажа. Арменците затварят магазините. На сливналии им е задушно все още.
При скорост на вятъра 80 км/ч:
На Хаваите си включват отоплението. В Сливен вече им е добре.
При скорост 100 км/ч:
В Испания обявяват училищна ваканция. Сливналии ядат сладолед и пият бира.
При скорост 120 км/ч:
В Ню Йорк обявяват код червено. Сливналии широко отварят прозорците си, за да усетят лекия бриз.
При скорост 150 км/ч:
Бедствено положение в Германия. В Париж укрепват с въжета Айфеловата кула. Сливналии излизат да се насладят на свежия полъх от балкана. Сменят на малките деца играчките в джобовете с подходящи павета.
При скорост 180 км/ч:
Полярните мечки в Канада мигрират на юг. Сливналии пийват кафе на откритите маси във Фешъна, но без шапки, че им се спарват главите.
При скорост 200 км/ч:
Във Финландия евакуират останалото население, което вятърът не е издухал в морето. Сливналиите си правят завет, когато палят цигара.
При скорост 300 км/ч:
Във Флорида всички къщи са отнесени от урагана. Сливналията се чуди дали да не укрепи казана за ракия, щото е на открито. Пускат децата на училище, само ако са по посока на вятъра.
При скорост 400 км/ч:
Вятърът събира в едно Брюксел и Берлин. Айфеловата кула се е преместила в Будапеща. Сливналии си притварят прозорците, за да не хлопат. При шофиране псуват движещите се по пътя кофи за смет кой им е дал книжка.
При скорост 500 км/ч:
Абсолютният ад. Обявяват световен катаклизъм. Сливналии си затварят прозорците и свиват рамене. Признават: "Е, да, раздухало се е нещо..."
1f602.png

Македонският е много интересен език - на едно място са събрани всички правописни грешки и на българския и на сръбския...

...................

Туй първото хич не е вярно. И ти самия много добре го знаеш...
Прав си, така е. Но, цитирах една популярна смешка с ударение на второто твърдение в изречението :)

Отивам при китаеца да купя някакви очила. Гледам такива, гледам онакива... С ултравиолетова защита, с такива рамки, онакива на цвят...
Идва китаецът и ми казва:
- Аз има за теб специален очила, ела.
Взимам аз от него тези очила, слагам ги, поглеждам - всички наоколо голи!
Свалям ги - облечени, пак ги слагам - голи! Не питам за цена, взимам ги, бегом на улица и повтарям теста. Слагам ги – всички голи! Свалям ги - облечени! Бързо се прибирам вкъщи с очилата, за да се изфукам пред жената. Влизам - жената и комшията голи! Свалям ги - голи! Да е*а и китайските боклуци, да е*а! Кога успяха да се развалят!!!

Полицай седи в патрулката, с линия бие мухите които кацат на арматурното табло.
Внезапно една от мухите проговаря с човешки глас: – Не ме убивай, ще ти изпълня три желания!
Полицаят:
– Първо, искам да живея някъде на юг, на брега на морето, в собствена вила. Хоп – и седи под палма, в двора на разкошна вила с изглед към морето.
– Второ, искам да имам няколко прекрасни жени. Хоп – и покрай него тълпа от страхотни мацки готови да изпълнят заповедите му.
– Трето, искам да си живея добре и нищо да не правя. Хоп – и седи в патрулката, с линия бие мухите…

Прибрали се седемте джуджета вечерта и започнали:
- Кой ми е ял от супичката?
- Кой ми е нахапал хлебчето?
- Кой ми е пипал лъжичката?
И т.н.
Седмото погледнало в креватчето си и казало:
- Абе, я гасете лампата да лягаме, пък утре ще се разправяме!

683.jpg

Back
Нагоре