Велико Търновска група

valens1968

Редовен Потребител
ФТДМ
Джако, дай малко по-вече информация за състезанието в Севлиево. Дата, час....

Това беше за миналата година:
понеже на 26.09.2010 г. в 9:00 часа до Гоброво, в местността Гергините, на ловния полигон ще се организира състезание по спортна стрелба с ловно и въздушно оръжие.Организаторите са от синдикалната организация на заводите Видима и Идеал Стандарт
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
За Джако и други потенциални гости от региона:
Следете мускетарската тема. Там ще публикувам сборен час за мускетарите и отделен / 1 час по-рано / за гостите на тренировката. Ако има такива - ще ми помагат за подготовката на трасето. Такси и други смехории за тази тренировка не важат. Който иска да ни гостува и да стреля - на поляната с ролетка и колци в ръка :) .
 

didarai

Редовен Потребител
Аз съм потенциален клиент ;) .....ама си трая,щото малко ми е колеблива работата(въпреки твърдото намерение). Едва днес чух гласа на ЦФХ-са на механични и сега трябва оптиката да сложа и прострелка.Още по кофти ситуация е ,че в събота(срещу неделя) съм нощна смяна.Ще се пробвам с отпуска,пък ако не стане.....пак ще гледам да дойда(кво ли пък ще виждам ???)
 
A

Anonymous

Гост
Вальо днес видях обявата в завода и за съжелиние беше само за авджиите :pardon: на 24-ти.
 
A

Anonymous

Гост
Такааа, днес реших да пообиколя малко малко магазините из Търново, за да се позаредя с чашки. Отидох първо в магазина на стадиона с мисълта, че там ще има богат избор на ЖСБ-та. Какво беше учудването ми когато видях, че имаше само 2 -3 кутийки Екзакт и то само в калибър 4,5 мм. Попитах продавача за какво иде на реч и като се започна едно половинчасово оплакване как някой си бил отишъл, как бил поръчал някакви големи количества да се зареждат редовно, как бил казал, че гарантирано щял да си купува всеки уикенд, обаче не ходел, как се чудели какво да ги правят тея ЖСБ-та, какво гигантско прецакване се оказала цялата тая работа и цялата тая тирада гарнирана със сочни изрази и изказана с крайно възмутен тон. Чудно кой ли ще да е бил този човек. Както и да е. Бих искал да спомена само на търновци, да не очакват вече голям избор, а понякога даже и наличност на ЖСБ-та в този магазин. "Едва ли" - това беше отговора на човека зад щанда.
Обаче без муниции не се стои, та реших все пак да отида при Таня в "Сокол" срещу КАТ. Влизам в магазина, обръщам се наляво и веднага виждам ЖСБ-тата наредени под стъклото на щанда - Диаболо Екзакт, Екзакт Джъмбо Хеви, че даже и Екзакт Кинг в кал 6,35 мм. :mad: :eek: . Та обръщам внимание на Търновци, ако се интересуват, то при Таня има ако не цялата гама модели на ЖСБ, то поне най- масовите могат да се купят от там.
 

valens1968

Редовен Потребител
ФТДМ
Аз се опитах да ги накарам да продават качествени чашки, свързах ги с Иво Радев и т.н. Ама то търговци :mad: гледат веднага да реализират голяма печалба без да си мръднат пръста и йота. Здраве да е :finger2:. Ще мина да им изкупя екзакта че да не мрънкат. Ще си купуваме от Таня, пък те да си продават боклуците с нечуваната печалба - халал да им е :stupid:
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
До стрелците немускетари от търновската група:
Регистриран съм в този форум от 2 години и 4 месеца. За този период съм бил свидетел на много разправии преди срещи и на изключително малко разправии след срещи. Просто всеки участвал има достатъчно лични задръжки, за да си даде сметка, че дори и нещо да не му е харесало все пак някой е положил труд за да се случи въпросното мероприятие и не е толкова наложително този някой да бъде оплют. Не съм наблюдавал, обаче, нито един случай след чисто регионално мероприятие да се плюе по организатора и то от член на същата регионална колегия. Е - вече видях и това. Бравос на търновци ! Как пък не се излъгахте да пуснете някой пост или ЛС преди насрочена среща: "Нещо има ли да помогнем, как е тревата, да дойдем ли по-рано ..." Тишина и мълчание в търновската тема. Само тримата мускетари пишем. Ама иначе - четете редовно и не пропускате сбирка. След сбирката, обаче - яко на клавиатурата! Аз пък си мислех, че организирам състезания по мъжки Фийлд Таргет. Щото всеки нормален мъж ще си каже: "Абе майната му, квото било - било. Няма да ходя повече и толкоз". Да, ама - явно не :-\ !
djako написа:
"Джако ти вече няма да посещаваш мероприятея организирани от мен."Би ли ми оточнил основателна причина за това Пламене.
Поради организационно стечение на обстоятелства търновската група има мускетари и немускетари. Забавлявали сме се заедно в не едно мероприятие. За да работи организационната ни схема, обаче трасето трябва да бъде подготвено преди идването на мускетарите. И понеже никой от немускетарите досега не е проявявал интерес какво има да се подготвя - забих ясен ангажимент за гостите от групата: сборен час и инструменти за прогонване на видимост към мишените. В сборния час дойде един, мускетарите дойдоха 30 минути преди техния сборен час, а гастролиращите туристи от търновската група дойдоха таман за веселата част - записване, поръчка на кебапчета и стрелба :yahoo:!
Отговарям на Джако: Намесих те във "финалния фойерверк" единствено защото бяхте с общ превоз с отстранения участник, а ти не прояви никаква инициатива нито да си усмириш другарчето /щото Дидо поне се опита/, нито да го отведеш по най-бързия начин от срещата и да приключим с тази грозна сцена. Не се бърнах към теб по повод твое бъдещо участие във водени от мен мероприятия. Но понеже ти ми отвърна с този въпрос - отговорих ти на момента с изречението от твоя цитат. Мотивите ми са: не изпитвам никаква потребност да полагам труд за забавлението на "туристи". Не ме интересуват никакви смешни суми от такси участие. Хората бият стотици километри път за да ни дойдат на гости, а аз не мога да събера поне трима търновци да ми помогнат за домакинството. Не държа докато си стрелям Биньо да ми стои над главата и пред стрелковата линия и да ми люпи семки. Още по-малко пък държа да му обяснявам една минута защо не трябва да е там, вместо да си гледам стрелбата, при положение че е написано кой къде и кога стои по трасето. Повтарям акцентираното в другата тема: нямам лични отношения с вас и не влагам нищо лично. Просто "гастролиращите" състезатели бяхте двама и затова се получи персонално обръщение и към теб. И петима да бяхте - пак същото решение щях да взема. Ясно написах вчера: решението ми касае само мои бъдещи инициативи. Мускетарите са 6, и още цели двама от тях са търновци. Така че - споко, срещи и забавление пак ще има и аз няма да ви обезпокоявам по никакъв начин :cheers:.
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Честит рожден ден Пламен /Архитекта/
Да си жив и здрав пирятелю и все така жизнерадостен и приветлив.
Желая ти от сърце само хубави моменти и много късмет.
:cheers:
 

valens1968

Редовен Потребител
ФТДМ
Ако има мераклии за утре. Дават го хубаво време. На стадиона в Леденик към 13 часа мисля да сложа една мишена 10мм убойна между 25-30 метра, една 25мм УЗ м/у 35-40метра и една лесна 40мм на 50метра. Ще потренирам "невъзможни" неща. :cheers: Не ми се стреля сам - скучно е :'(
 

dp1962bg

Потребител
ФТДМ
И на мен не ми се стреляше сам, ама няма как. Колата беше в бокса та затова направих малко бенч на 25 и 50м. щото не ми се разпъваха мишки и гарги.
 

valens1968

Редовен Потребител
ФТДМ
2596084hgwiwlyxrv.gif
1808271cgz30djp5u.gif
143431sn5jlix4nc.gif
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Дай боже за всеки такъв чувал да има ! Само по-леко да скача върху него да не изкриви цевите.. ;) Живи и здрави момчета и весели празници ! И да прекалите със всичко - ядене, пиене и те тия три неща... Наздраве !!! :cheers:
 

didarai

Редовен Потребител
Да ни е честита новата 2012 г. колеги!Нека всички сме живи и здрави за много години напред :cheers: и.....................я проверете под елхата за някоя заспала снощи Снежанка ;) ;) ;)
snejanka.jpg
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Джако, в групата имаме вече три пищова :rambo: ! Дидо се въоръжи и яко тренира - един търговец вчера ми издаде, че му е доставил 5000 чашки :eek: ! Я помисли да поемеш секция "Пневматичен пистолет". Цялата работа ще е изработването и съхраняването на две стойки. Формат малко над А3 - да побере две пистолетни мишени. Това ще са общо 4 коридора за едновременна стрелба. Височина от земята до центъра на мишената - 140 см.

P.S: Шегичка - половината чашки при Дидо са за мен :D.
 
Нагоре