Tony Popov
Новодошъл
Издиша при зареждане. Не може да задържи никакъв въздух.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
+ 1И какво за Павликени ?На това летище стрелям от 30 години редовно и не само на въздух.Друг е въпроса че напоследък е пренаселено с дрифтаджии и камари гуми но при добро желание може да се стреля.В Павликени има и други места за стрелба тъй че ако има желаещи мога да ви поразведа.Най спокойно е в кариерата на с. Мусина където съм изстрелял тон патрони .Ако има мераклии организирайте се и се обадете ще постреляме.
Бате Данчо,на кариерата как виждаш за дистанция 200-300 метра,има ли възможност за такива дистанции за стрелба,че Митко Вълчев има една хубава дисциплина с гонгове,ще е хубаво ако може да се ползва там. Виждам с Мапса как изглежда отгоре ,но трудно мога да преценя разликата в нивата на самата кариера.И какво за Павликени ?На това летище стрелям от 30 години редовно и не само на въздух.Друг е въпроса че напоследък е пренаселено с дрифтаджии и камари гуми но при добро желание може да се стреля.В Павликени има и други места за стрелба тъй че ако има желаещи мога да ви поразведа.Най спокойно е в кариерата на с. Мусина където съм изстрелял тон патрони .Ако има мераклии организирайте се и се обадете ще постреляме.
Благодаря ти много бате Данчо.Почти съм сигурен че има тези дистанции но ако изляза скоро ше взема далекомер за да съм по точен.
Да разбирам ли че на 18.05 на карерата до с.Мусина ще има хора които да си стрелят ?Има организатор !!Аз само пдгрявам!!!