Варненска група - SEA WOLVES

A

Anonymous

Гост
Ами ами хубаво.Но така или иначе в Събота ние ще постреляме.Който иска да се присъедини с нас е добре дошъл.Както написах малко по-горе ще ви чакаме в 10ч на Харамията. ;)
 
A

Anonymous

Гост
В неделя не мога да дойде аз,но след малко тръгвам за Харамията.Който го сърби показалеца да идва в 10 ч.,ние ще сме там. ;) :rambo:
 
A

Anonymous

Гост
Излета мина добре.Който дойде видя. Мишените бяха пъргави,но не достатъчно.Снимки на лични или като се видим. ;) :cheers:
 

venciru

Редовен Потребител
И на мен ми се налага поради ограничение във времето да пробвам нещо по-близо. Дано да намерим/намерите подходящо място. Успех и приятни :rambo:.
 
A

Anonymous

Гост
Петък ,събота и неделя,времето ще се сговнясва според руснаците.Ще се събираме ли за общо мероприятие някъде или пак всеки да се се спасява поединично ?! ;)
 

petkof

Редовен Потребител
Поделението може ли да ни приюти още веднъж?Някой ходил ли е там през последните почивни дни там?
 

big_dragon

Редовен Потребител
Моето желание е да се съберем в неделя някъде с групата.

В неделя пробвах след дъжда да сляза до кариерата на Китка. Разкашканото каменно брашно още е по колата и въпреки че съм с много добри гуми имах проблеми с излизането.Страхотно стрелбище но при влажно време - нестава. При сухо време аз ще ходя да стелям там.
След това пострелях под навеса на Бенковски. Дъжда беше намокрил всички боклуци под навеса и беше отвратително да се ходи по тях. Там ако се почисти мястото става добро за стрелба. Информацията която получих от познати е, че поляната е старо селскостопанско летище и този навес е склад за временно съхраняване на торове и химикали. Имам идея от къде мога да науча и кой е собственика, но за сега нямам информация.
 

venciru

Редовен Потребител
big_dragon написа:
Моето желание е да се съберем в неделя някъде с групата.

И моето, ама наистина няма къде. Кариерата не ме устройва по ред причини- пътя, при тихо и слънчево време ще е ад, при дъжд също, няма грам сянка и сушинка при дъжд и т.н.Навеса на Бенковски е алтернатива, и то добра, но само след почистване. Сега е меко казано отврат! Наистина ако се намери собственика и се стигне до консенсус, може да се мисли за облагородяване на мястото.
 
A

Anonymous

Гост
Кариерата на Китка и на нас с Митака не ни хареса.Ходихме да я видим в неделя.Освен че поздравихме няколко пчелояда и десетина жаби,от пейзажа не бяхме възхитени твърде.Ситен пясък,много вятър,щото е съвсем открита местност,изровени пътища,опря ми гърнето два пъти в земята докато обследвахме района.На Ловният навес става да се стреля при лошо време,но и там не е за много хора за съжаление.
 

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
Ослушвайте се, не се знае откъде ще изскочи новото място! И аз не съм спрял да мисля и търся.
 

mitaka

Потребител
Помолих Стоян от магазина до Районното да провери как стоят нещата с поделението на Боровец но той не се изказа много добре за собствениците на охранителната фирма.Каза че не иска да разваля нещата . Ако някой има по-големи връзки с БАТ секюрити сега е момента да действа.
 

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
Някой да го интересува Air Arms S410 XtraFAC в 5.5, 45J, сайд-левър, тъмбхол, че може би ще го продавам? Питам първо Вас, преди евентуално да го обявя.
 
Нагоре