ВИДЕО и ФОТО

• Автор на темата Автор на темата DANNY
  • Начална Дата Начална Дата
Цената му два пъти по-голяма от Були Лонг, не мога да си обясня причината.
Аз също!В България тази пушка може да се намери под 2000 лева.Не знам защо е така!Даже съм ги питаш дали искат аз да им внасям турски пушки!

Цената му два пъти по-голяма от Були Лонг, не мога да си обясня причината.
Тази пушка няма общо с били Лонг.

Производството на това изделие е било направо изкуство. За настройка чук, дървено трупче и точен, премерен ритник.

Моля хора незапознати с върховете на немското автомобилостроене да не качват подобни клипове и да не коментират . Това е подигравка с немския технически гений и прецизност известни по цял свят.th_funny-pictures-horse-looks-at-engine.jpg

"Пфф, пак флаер, а изстрела беше перфектен. Стана й нещо на пушката или съм набарал лоша чашка!?".
Не винаги са чашките/пушката виновни за нашите грешки.

Kak се правят въздухарки на с машини на 50+ години + ръчен труд.
Мислех да си купя една ,но се отказах като видях как бай Харалапи от Пакистан или Индия, сложи ръждивото бутало на цилиндъра без да му мигне окото. Вика си: То няма кой да го гледа ,като го затворя :lol:
А най ме изкефи,коГи дадоха на бай ти Гошо, 70-80 годишен "младеж" с паркинсон да тества пушката :lol:

В тоя ред на мисли, тея дни се чудех бутилките на Туксинга, ако са със същото качество като компресорите им... То ще се разчуе де, но дано греша (пу-пу), пък и начина на правене на бутилката си мисля, че я "презастрахова"..

В тоя ред на мисли, тея дни се чудех бутилките на Туксинга, ако са със същото качество като компресорите им... То ще се разчуе де, но дано греша (пу-пу), пък и начина на правене на бутилката си мисля, че я "презастрахова"..
Tuxing не биха си позволили компромиси с бутилките,защото при само един инцидент бизнеса им приключва генерално и завинаги. :cool:

Back
Нагоре