ВИДЕО и ФОТО

sts1969

Редовен Потребител
Нормално е да летят като мухи 1гр чашки в свръхзвукова скорост, от 320м/с на горе не ги търси за точност. Правилно си се насочил към тежки слугове, стига цевта да ги харесва.
 

Дончо Иванов

Редовен Потребител
Колега,защо не ползваш рогато хрони на поне 50-60 см от цевта!
Предишния ден стрелях с чисто ново рогато ,ама го продадох!Не ми се отваряше нова кутия с рогато и реших да меря за нещастие с това!
 

Karlito/Man

Редовен Потребител

Dan4o

Потребител
Интересна пушка успоредка ,гладкоцевна 50кал. Сменяеми шокове, реглаж на силата на всяка цев и стреля със съчми в контейнер, слъг и стрели.

 
Последна промяна:

Gadnqra

Редовен Потребител
То за една цев няма въздух, с това резервоарче - те му сложили 2. Ще трябва да се пълни на всеки 2 изстрела. Резервоар - 245 сс. Работно налягане - 200 бара. Дават я като мощност, под 200 джаула, което за калибъра е много зле.
 
Последна промяна:

shaman

Редовен Потребител
Преди седмица направих едно кратко видео за стрелба с различни по тегло проектили като според мен по-леките преминаваха звуковата граница и получих доста критики относно звука, това, че стрелях на едно място и т.н. (между другото съвсем правилни и резонни критики) реших днес да го повторя като се опитах да избегна повечето грешки от предния път...

За съжаление според мен хроното не отчиташе правилно, защото ясно се чуваше промяната в звука при стрелбата с леките проектили... При нормална температура бях нагласил Вулкана да стреля 40 грейновите H&N с 394-295м/с, а тук при около нулата хроното отчиташе 280м/с. Дори и да отчетем факта, че при студа скоростите намаляват - 15м/с са си сериозна разлика и според мен по-скоро хроното се беше бъгнало нещо.

 

shaman

Редовен Потребител
И едно кратко клипче за новите колеги, които изпитват затруднения с настройване на оптиките си:
Лесен начин за нулиране с един изстрел !


 

Kameno Karp

Редовен Потребител
Или просто след първия изстрел отново се прицелваш в същата точка и с въртене на тумблерите закарваш кръста в мястото на попадението.
 

немезис

Редовен Потребител
Ееее аз ползвам по-големи цели като ползвам жената за държач........ябълка на главата .
 
Нагоре