Пробвал сте така ли?По лесно ще е, но няма да се пръска при удар, само ще се пробива.
Пробвал сте така ли?По лесно ще е, но няма да се пръска при удар, само ще се пробива.
Има и начин мишената да се пръска сигурно но е трудно!На картон през 10 см се лепят аспиринчета които се боядисват в червено.Мишената се слага на 100 метра!Ако уцелиш имаш ред ,ако не, стреля следващия.За всяко уцелено се получава ……….Когато имаш последователни …….става много.Стигал съм до 9 последователни аспиринчета!По лесно ще е, но няма да се пръска при удар, само ще се пробива.
Мишената се слага на 100 метра!
Това ако е с въздушно еСтигал съм до 9 последователни аспиринчета!
С флоберка е!Но и с ВО ако се уцели пак става на прахТова ако е с въздушно е![]()
Пробвал съм не е по-добре от гипса, мислехме и такива варианти преди и експериментирахме. Въпроса е там че Гипса и леко да го засегнеш се разпрашава и го виждаш и продължаваш със следващите мишени, при гипскартона не винаги се вижда пушек. Другото характерно което трябва да се знае, гипсовите мишени трябва да са много добре изсъхнали и да се съхраняват на сухо място за да не се овлажняват, защото пак е проблем и не пуши при попадение.Пробвал сте така ли?
Ашколсун! Евалла! /казано на коалиционен език/....Стигал съм до 9 последователни аспиринчета!....
Точно така са размеритеНякой да каже какъв е диаметъра и дебелината. Май беше радиус 5 см и дебелина 5-6 мм?Имам една идея ама да видя цената каква е.
Жалко за Гърция, тъкмо се зарадвах че ще намеря повод да отскоча до там. Нейсе, пак узо и рецина си остава поводът