Благодаря!

joro_ihr

Редовен Потребител
Идеята е взаимствана от друг форум, но ми харесва. Защо освен недоволни и измамени да нямаме такава и с доволни.
Та така, нека аз да съм първият.
Огромно Благодаря на Дени (Jethro), че го има, че го познавам и имам удоволствието да го срещам от време на време.
Бъди здрав Дени!
 

Gadnqra

Редовен Потребител
И аз благодаря, за това, че е откликвал на всеки мой въпрос. Щом ще има такава тема, аз имам да благодаря на доста колеги, които са ми помагали през годините във форума, а и извън него. Няма да изброявам имена, защото са много. Но те си знаят кои са! БЛАГОДАРЯ, ПРИЯТЕЛИ!
 

Licho

Редовен Потребител
Отзивчив,внимателен,готов винаги да се притече на помощ-такъв е Дени.Изработените от него консумативи за ФВБ 300S все още ми служат безотказно.Благодаря му и аз!
Да е жив и здрав!
 
Последна промяна:

Добрислав

Потребител
Нека и аз да благодаря на колегата Дени (Jethro) за бързата диагностика и ремонта на платката на Daystate MK4,както и за изработването на двете полиамидни шайби за същата пушка!
Още дълги години да ни радва със своите изделия! :)
Също така,огромни благодарности и на колегата Божидар ( Бочко) за напълно безкористната помощ,и безкрайното търпение при ремонта и борбата с механиката на Daystate.
Надявам се в този чудесен форум да има повече колеги като него! ;)
 
Последна промяна:

nelsky

Редовен Потребител
Тук е момента аз да благодаря на kaloyan_takev за палмреста, който ми прати за моето Зораки! Категорично отказа да му го заплатя и почерпката от моя страна "виси" вече няколко години. Надявам се някой ден да я реализираме!
 

silver bullet

Редовен Потребител
И аз искам да благодаря! На Ники, Жоро и Левент за съветите. На Джони, че ми помогна да си оправя помпата. На щангата за майсторите с които ме свърза. И на всеки, който ми е дал съвет. Благодаря ви колеги и бъдете здрави. :cheers:
 
Последна промяна:

zograffa

Редовен Потребител
Аз да кажа пак за Дени(Jethro),ами да е жив и здрав човека още много години,че неговата порода е вече на изчезване.Благодаря за вниманието,за бързината,за перфектната изработка,за подаръците и то към един непознат човек.Днес ме накара да се ухиля до ушите,като изкарах пушката .
 

llcoolj

Редовен Потребител
Аз също искам да благодаря на колегите Гошето 7842 , Митака Беров, Ники Гадняра, Николай89, Наско, Жорето Коварния, Папи alone_rider, Сашо du6ata, ivodoc , silver bulet , M_I_T_A_K_A , които са откликвали с помощ в форума и извън него. Списъка е дълъг и със сигурност съм пропуснал някой колега, за което моля да бъда извинен! Бъдете живи и здрави всички!
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Аз също искам да благодаря на всички мои приятели които днес зарязаха всичко и редиха трасета за ФТ Опен 2020 Вършец. Благодаря Ви. Съжалявам, че немога да ви помогна. Бъдете здрави.
 

Emp

Редовен Потребител
Жорe (joro_ihr) аз искам да благодаря на теб за работата която ми свърши , просто ей така със две думи , без да ме познаваш . Малко са истинските хора като теб във форума , единици са , повечето са просто артисти със сладки приказки . Жив и здрав бъди !:cheers:
 

Gadnqra

Редовен Потребител
Колега, Emp, не ми дреме, какво ти е мнението за мен и ако е насочено към мен, няма проблем и не си длъжен да ми даваш обяснения. Въпреки, че никога не си ме потърсил за нищо, нито пък аз теб. Но, ако е насочено към други колеги, ми става много обидно, защото го правиш за втори път, много просташки, а в същото време и не посочваш конкретен човек. Оставам с впечатлението, че си убеден на 110%, че всички в този форум са ти длъжни за нещо. Чета форума, повече от 10 години и познавам повечето от колегите. Много ме засегна един твой пост, преди време, в темата за полиамидите на колегата jony, където обясняваше, как повечето от хората във форума не стават. Цитирам те: "Едни помияри, вършат работа на други помияри." После си коригира поста и изтри този пасаж. Сега обясняваш, че "повечето са просто артисти, със сладки приказки". Би ли пояснил, кои са тези "помияри" и "артисти", за да ги знаем всички, че така, както го казваш излиза, че са повече от половината форум.
 
Последна промяна:

Emp

Редовен Потребител
Гадняр никъде не съм те визирал , ако имаш някакъв спор с мене , или си си имал вземане даване със мене или някой ти е казал нещо кажи. На мен който ми е помогнал ми е помогнал .Ти се явяваш цензур във форума ли ? Аз не съм визирал никого , нито към някой имам претенции за нещо , жив и здрав.
 

Emp

Редовен Потребител
Питах администратор дали може да ми изтрие профила във форума , нищо не ми отговори , явно че регламента е такъв. Моята съвест е чиста , това което съм казал в яда си може да е било преувеличено но в фундамента си е истина, за което се извинявам ако някой се е припознал. На ясно съм че това е по скоро приятелски форум между хора които се познават лично , а не обществен , в бг. където и да бръкнеш е така , гъста мрежа . Нито искам да споря с някой на негова територия , нито искам някой да обидя или да му подкопая егото , просто искам ако е възможно профила ми да бъде истрит. Благодаря на всички колеги които са ми помагали през годините и на тези които не са ми помагали защото се научих неща които са ми се стрували невъзможни да си ги правя сам. Живи и здрави на всички без изключение.
 

Gadnqra

Редовен Потребител
Не се явявам никакъв във форума, просто реших, че е време някой да ти каже тези неща. Не ми е приятно да обиждаш колегите тук. Начинът, по който се изрази за тях, обижда и мен. Жив и здрав бъди, но не ти прави чест.
 

Emp

Редовен Потребител
Не се явявам никакъв във форума, просто реших, че е време някой да ти каже тези неща. Не ми е приятно да обиждаш колегите тук. Начинът, по който се изрази за тях, обижда и мен. Жив и здрав бъди, но не ти прави чест.
Николай аз съм изказал мнение някъде в яда си , когато се е оказало че и с парите си никой не ебава да помага , никога не казвам нещо просто ей така имал съм аргументи да го кажа . Всеки си гледа от неговата камбанария ,характерни особености , нрав , съвест и тн. Извинявам се на всички засегнати колеги от мен през годините . Живи и здрави всички ,който почука на моята врата винаги ще му отворя без обяснения и приказки, а с дела .
 

5ko

Потребител
Гари много прав! Форума не е бизнес платформа. Превръщането му в такава подобна отказва много от колегите да пишат. Тук има хора невъзпитани и некоректни превръщащи форума в място за разчистване на сметки печелене на пари и самочувствие! Има и такива мислещи че всички са длъжни да помагат .
 
Нагоре