Emp
Редовен Потребител
5ко не става въпрос че всички са длъжни да помагат , аз например какво мога да ти помогна тук от гъза на географията дето едно удължено свредло няма от къде да купиш. Казваш им силиконова смазка в магазина , те ти се смеят , викат цял живот продавали смазки но силиконова за първи път чували , или пък едни най обикновени болчета за цевта , монтажни елементи , никой не ги е чувал и виждал. Аз затова питам хора които се занимават с тунинг , хора които не познавам но съм ги уважавал и съм ги препоръчвал на новодошли колеги , да не се мъчат да си правят пушките защото само ще ги развалят ,тунинга не е лесна работа понякога десети от милиметъра объркват всичко и си блъскаш главата защо не хваща спусъка или каквото е там.. Единия ми вика че имал на метър пружини ,обаче до там , само да се похвали човека, и подхвърлям на по сериозен по моя преценка колега , и нищо пак. Изпуснах си нервите със един колега , той пък почна да ми предлага бартери и да ме шантажира за да ми свърши работа ,по точно да си купя нещо от неговата сергия , и праща нещо което не е направено както трябва , и здраво блъскане с помпата и ядове и пукове. Аз нямам случай на някой да съм можел и да не му помогна , не съм спечелил една стотинка от форума.