Балистичен хронограф

Дон Мирон

Редовен Потребител
Хронографа ми приключи.....рязко/като циганин,без да боледува/
Някакъв съвет какъв да е новия .....нещо като компромис между цена и качество,габарит и автономност за ползване по поляни и не на последно място време за доставка
На съпричастните по темата ,БЛАГОДАРЯ предварително

Ако говорим за балистичен хронограф, който мери освен скоростите и балистичния коефициент - FX ballictic chrono или това, което ще излезе скоро на Caldwell и ще е малко по-евтино

Ако говорим за балистичен хронограф, който мери освен скоростите и балистичния коефициент - FX ballictic chrono или това, което ще излезе скоро на Caldwell и ще е малко по-евтино
Ами .... май съм се треснал малко неподготвен :wall: ,търся хронограф за мерене на скоростите с които стрелят пушкалата , всички останали функции не са ми необходими/ нямам нужните познания да ги използвам пълноценно/
Благодаря за отговора,ползвам явно терминологията неправилно.:-[

Благодаря ,ще погледна,макар че в АЛИТО сроковете са ....,и през български пощи ако е....,ситуирани са около г"за на председателя

Ако ползвам терминология наложила се в казармата: Въпроса с банята е решен.... но сега казвам баня ще има,т.е...намерих каквото ми необходимо....темата за коша

Да не отварям нова тема. Чудя се дали не съм пропуснал някой модел .. едва ли, но знае ли човек :)
Досега 2 бюджетни модела съм ползвал - единия от добре познатия ви вид (въпреки, че последно ползвах и един такъв на тринога, но си е все същата работа..):1722863191210.png
Другия беше HT3006W :
1722863272404.png

Простреляни, счупени, последно този горния даде бял екран (!) и дотам. Чудя се на пазара какво друго има до към 400 лв.
Други бюджетни ? Вече към 300-400лв знам за 2 модела, които циркулират - един рогат на Caldwell и на FX покет хроното.. Нещо друго да ви хрумва читаво ?

Виж ХРОНИ, девизът им е "Ако не се сгъва, значи не е ХРОНИ".

Има модели за fps, m/s, универсален, с дистанционно, със статистика, с принтер и т. н.

Последна промяна:
Да не отварям нова тема. Чудя се дали не съм пропуснал някой модел .. едва ли, но знае ли човек :)
Досега 2 бюджетни модела съм ползвал - единия от добре познатия ви вид (въпреки, че последно ползвах и един такъв на тринога, но си е все същата работа..):View attachment 118723
Другия беше HT3006W :
View attachment 118724

Простреляни, счупени, последно този горния даде бял екран (!) и дотам. Чудя се на пазара какво друго има до към 400 лв.
Други бюджетни ? Вече към 300-400лв знам за 2 модела, които циркулират - един рогат на Caldwell и на FX покет хроното.. Нещо друго да ви хрумва читаво ?
Искаш ли да ти изпратя да пробваш този?Моя телефон не иска да качи приложението за безжична връзка..

Attachments

• Screenshot_20240805-170600.png
    Screenshot_20240805-170600.png
    327.6 KB · Прегледи: 34
Пробвал съм го.Средна работа...Разширих с 0,5мм отвора ,иначе пропуска изстрели.Сега е добре.
От ebay.uk си взех един,но не го намирам да пусна линк.Не се оправям с менюто му.Работи и с батерии и с юсб.22см е височината между диодите

Attachments

• IMG_20240805_201543_BURST2.jpg
    IMG_20240805_201543_BURST2.jpg
    231.5 KB · Прегледи: 42
Последна промяна:
Back
Нагоре