Подкрепям, че със много захар от всичко става ракия.
Ама вечерта като изпиеш 300-500 гр. и на другия ден не ми се мисли главата се отделя от тялото.
Тази ракия може да е направена по специална рецепта и да не боли глава от нея.
Другия вариянт е да се прави от традиционен плод и да се слага орихова есенция да мирише на орех.
Аз примерно като сваря гроздова ракия за да я оцветя слагам от орех това вътрешното което е между ядкит, но от стари орехи не пресни. Цвета става супер и няма вкус на орех, а на грозде. Слагам по една-две шъпи на 80-100 кила ракия за около седмица.
Ама вечерта като изпиеш 300-500 гр. и на другия ден не ми се мисли главата се отделя от тялото.
Тази ракия може да е направена по специална рецепта и да не боли глава от нея.
Другия вариянт е да се прави от традиционен плод и да се слага орихова есенция да мирише на орех.
Аз примерно като сваря гроздова ракия за да я оцветя слагам от орех това вътрешното което е между ядкит, но от стари орехи не пресни. Цвета става супер и няма вкус на орех, а на грозде. Слагам по една-две шъпи на 80-100 кила ракия за около седмица.