novpotrebitel
Потребител
Здравейте,
Тъй като пушката в някои случаи, когато има и друг багаж натежава, реших да се оборувам и с един пистолет.
Цел: стрелба по шишарки, кенчета и подобни на 10-15 метра.
Ето на какво съм се спрял:
Интересува ме, който има опит да сподели впечатления за точност и най-вече за проблеми, които се появяват по самите пистолети във времето. Все още не съм на вълна PCP и не гледат такива възможности. Освен това ако имате наум друг здрав пистолет с газово бутало и добра начална скорост около 300 лв давайте предложения смело.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Тъй като пушката в някои случаи, когато има и друг багаж натежава, реших да се оборувам и с един пистолет.
Цел: стрелба по шишарки, кенчета и подобни на 10-15 метра.
Ето на какво съм се спрял:
- Въздушен пистолет Benjamin Trail NP Mark II 4.5/ 5.5 - хареса ми, защото е газово бутало и го няма пружинния елемент. Също поне по спецификации дава добра начална скорост за пистолет. Спрямо другите предложения е среден като цена, което е по-скоро и бюджетът ми.
- Въздушен пистолет Zoraki HP-01 Ultra, Дясна Ръка 5.5 - отново газово бутало, възможност за регулиране на силата чрез напомпване и достигане до скорост близка (не съвсем, но все пак) до пушката. Малко по-скъп, но ако се окаже, че си струва ще се бръкна за него.
- SELF DEFENCE REVOLVER T4E HDR .50 - очевидно съвсем различно решение. Най-евтино от трите и допълнително ще купувам бутилки и топчета. Привлече ме с 11J енергия и с големите снаряди спрямо чашките. Освен това имайки пушката може би ще е кеф да стрелям 3-4 пълнителя по 6 топчета без да чупя цевта всеки път. За 10-15 метра не вярвам да не става.
Интересува ме, който има опит да сподели впечатления за точност и най-вече за проблеми, които се появяват по самите пистолети във времето. Все още не съм на вълна PCP и не гледат такива възможности. Освен това ако имате наум друг здрав пистолет с газово бутало и добра начална скорост около 300 лв давайте предложения смело.
Благодаря предварително на отзовалите се!