Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Оста на оптиката никога не е успоредна на оста на цевта. Цевта е с након нагоре към оптиката, ако това имаш предид. Ако говориш за отклоненията вялво и вдясно, това вече го дъвкахме, но нямам нищо против да прочета още едно мнение по въпроса.Ами то на тази мишена се вижда, че оста на оптиката ти не е успоредна с оста на цевта.
Ако говориш за накрайниците, които идват с предната мушка имам от две пушки накрайници, мога да ти снимам и да ми кажеш кой ти трябва. Ако не намериш по-близко до теб от някого мога да ти пусна който ти трябва по еконт.Търся си и плоска мушка, имам само остра, която не ми е удобна за прицелване.
Колега redsox, в двора е по-забранено от поляната, тъй като е в населено място освен ако не си собственик на 2-3 кв.км двор.Две групи с HW77K , 4.5mm. Leapers3940AO, HN baracuda ft .62.
Само по милдот съм стрелял колкото да се събере група на картончето. Имаше почти непрекъснат ветрец и ми разваляше групите. Но като цяло съм доволен.
По интересно е друго: стрелбата беше на една поляна между Железница и Плана. Паркирам разтоварвам, отивам да си подреждам мишената. Връщам се към колата и гледам патрулка. Единия униформен в нея, другия седнал на стола ми на масата и гледа през оптиката. Поздравявам учтиво, господина от колата нищо, а другия ми се смее и вика “ добре че дойде, че замалко да си тръгна с пушката, дай сега документи, лична карта и тн” любезно предоставям ЛК и показвам протокол за дулна енергия 19 дж. Сверява данните, а този от колата идва и пита “да викам ли белия бус” става ми ясно, че не е в мой интерес да идва някакъв бял бус. Но другия беше ОК и казва “спокойно колега нещата изглеждат добре засега” . Връща ми ЛК ,отива да ми огледа колата. Казвам, че имам още една пушка ХВ 97, така или иначе щеше да я види вътре. Иска ми и нейните документи, гледа сравнява, другия пак идва и пита да вика ли “белия бус”. Аз вече съм леко притеснен предлагам ако е проблем да си събера нещата и изчезвам. Питат ме откъде съм ги закупил, казвам Германия и Португалия всички си е написано по документите. Погледнаха ме пак, замислиха се и пожелаха ми приятен ден, само да внимавам, че има гъбари по гората. И това беше. Повече за бял бус не споменаха.
Това ми е втора среща с представители на властта и приключва само с разговор. Мисля повече от двора да не излизам. Третия път може и да има друг сценарии.