SUMATRA by Eun Jin

A

Anonymous

Гост
Ето още инфо за Суматра от bglov.com
но не знам дали да вярвам!!


skokot написа:
scandalo написа:
Това е индивидуално.Някой суматри са по-мощни фабрично от други,но според мен трябва да я засилиш до към 270м/с,а може и повече.

мерси колега някаде по форума видях с 2.7г 283м/с но може да е доработвана и затова попитах.
 

Attachments

  • sumatra skorost BGlov.JPG
    sumatra skorost BGlov.JPG
    61.6 KB · Прегледи: 184

hunter1250

Потребител
интересно нико е писал че суматрата му прави 115 дж исашто че засилвал баракудата 2гр с 460 мс а това е 212 дж нещо ги е обаркал тея джаули
 

skokot

Потребител
ако някой може да даде още информация по скоростите на пълна мощност в 5.5 и да уточни дали е доработвана пушката ще съм му благодарен много
 

dilom08

Редовен Потребител
По добре кажи ти какво искаш от тази пушка и колегите ще ти отговорят дали може или не може да се постигне.
Иначе всяка пушка на пълна мощност може различно в зависимост от настройките които й са правени.
 

skokot

Потребител
ами по принцип се чудя между валтер и суматра.един оръжеиник в пловдив ми каза че няма смисъл да давам толкова пари за суматра след като можел да ми направи валтера да стреля с 270м/с 2г. чашка а и бил доста по добре изработен.но в товa ревю http://vbox7.com/play:f28732b5 останах с впечетлението че суматра има по добри показатели става въпрос за чашките turtle creek които са 2.73г и ги засилвала с 283м/с та за това питам немога да реша
 

andi

Редовен Потребител
Бас хващам, че този оръжейник са казва Тодор Бонев ;)
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Не е нужно, достатъчно ти е предупреждение от "патили" колеги. По-добре се вслушай, а в групата има къдееее по-добри "майстори", макар и без "китап" за оръжейник. Ела на някоя сбирка, виж двете пушки на живо, пусни някоя съчма, позаслушай се в приказките на колегите и тогава решавай.
 

hunter1250

Потребител
колега ако тарсиш мощна пушка се ориентираи кам 6.35 суматра моята засилва 3.305 проектил с 290мс
 

rosento

Потребител
Суматра 6,35мм става и за лов ,имоята е така .Имаш ли пари суматра си вземи ;)
 

skokot

Потребител
в 6.35 не са ли скъпи чашките и с по малко избор в моделите.вие с какви стреляте?
 

kaloqn

Новодошъл
Някой има ли впечатления от JSB 6.35 как се държи този проектил на големи разтояния ???(имам един положителен коментар за сега) Аз заковах моята на 270м/с с баракуда и само така успях да постигна група на 2-3 см на 50м като всеки път почиствам добре :exclaim: цевта от силиконовата смазката на gamo която използвам да подържам Опръстена на дотиквача тъй като смяната му изисква нерви . ;) На високи скорости 330-340 м/с. се отказх, летят с много отриви буквално кадето си искат. :cheers:
 

vanko

Редовен Потребител
kaloqn написа:
Някой има ли впечатления от JSB 6.35 как се държи този проектил на големи разтояния

Ако искаш се поразрови тук в темата колегата HOBOS oт Русенската група беше правил клипчета с неговата Суматра 6,35 на 100 и 150 и 200м мисля.Стреляше с успех по бирени бутилки :)
 

rosento

Потребител
Колеги тия дни смятам да разглобявам моята Суматра 25калибър.Ако някой го интересува нещо да пише в темата :)
 

miteto77bv

Потребител
Здравейте, някой знае ли добър оражеиник в бургас. Някои които е запознат и може да свърши работа.Имам проблем сас суматрата започна да стреля много неточно.
 

rosento

Потребител
Ти от Бургас ли си и аз имам малък проблем с моята Суматра :) че и аз търся оръжеиник. Кажи от кога стреляш с нея и какво имаш предвид че стреля неточно ,да не би да си на по висока мощност тогава наистина става неточна :)
 
Нагоре