Така и не намерих една снимка от гугъл мапс с кръстче или хиксче, до къде се пътува с кола и се паркира, до къде се ходи после пеша, къде е мястото на провеждане
Ако реша да посетя Мероприятието, не знам къде да ходя.
Петко, с твоята кола ще стигнеш безгрижно до палатковия лагер и местата за паркиране на сянка в гората.
Като пристигнеш там където се събират ул.1006 и Люлинска скала, звъниш на някой софиянец и ще те асистират от къде се минава, за да достигнеш лагера. https://www.google.bg/maps/@42.6590056,23.1990942,178m/data=!3m1!1e3
Нямах предвид само себе си. Толкова ли е трудно да се отбележат местата и очертае пътя и да се качи снимка в темата? Намираш нужното място на мапса, натискаш принтскрийн, отваряш си пейнта, пействаш снимката от клипборда, взимаш моливчето и с избран цвят и дебелина нанасяш маршрута и местата. Накрая сейфваш редактираната снимка някъде на чалъм и я качваш в темата.
Децата в 4-ти клас го учиха това как се прави.......
Прикачих файл. Не слагам маршрут понеже всички го знаят, но си прав за новите няма как да гадаят.
Ето кординати на мястото където паркираме колите : 42.658815, 23.198452
Явно си говорим на различни езици....
Координатите са на кръстовището, което Рачо е посочил.
Аз поисках упътванията след това, по посочения от мен елементарен начин......
Що не се обади, бре?
В гората беше по-добре, макар че следобед гадините почнаха да изпълзяват. Аутана свърши работа за момента. На беседката е по влажно.
Днес сме се разминали и аз ходих до пътеката.Има комари но са добронамерено настроени. За кърлежи ще напръскам, но за комарите аутана действа ок. Вечерта огъня ще ги гони.
Днес с Пацо проверихме алтернативното място за провеждане на състезанието. Няма да стане
Ще се опитаме да разместим трасето от миналата година доколкото може.
Да не излезе, че сме некви прости ето малко картен материал.
Мястото с координатите от Рачо (N42.6590056 E23.1990942) спрямо лагера и трасето, както и особеностите на някои участъци от пътя и места за паркиране:
Не рядко отбиването и завоя от главния път затруднява някои колеги. Ориентир може да послужи оградената в червено къща на завоя, която е с ярко червена фасада.
А това е целият маршрут (в зелено) от Италианския лицей, който е с координати N42.675933° E23.231610°. Разни чужденци го намират, не вярвам да затрудни някой нашенец.
За всеки случай - ето как изглежда през стрийт вю (сградата в ляво от пътя, по който се движите):
Ако малко след него настилката стане павирана и с дупки, но за кратко, значи сте на прав път