Hatsan Factor Sniper L

Mario31

Потребител
За мен това,че не отговаря на калибъра си е производствен дефект,би трябвало гаранцията да го покрива,но това разбира се не помага много за изхабените нерви на купувача.
 

Laferrari63

Редовен Потребител
Пушката струва 1300-400 лв в Турция сигурно. Това, че има карбонова бутилка 700цц, 76 см "слъгова" цев и регулатор за тея пари на мен ми говори достатъчно. Предполагам няма друга пушка на пазара с тези характеристики и тази цена. Bighorn-a е 1200 лв и идва без регулатор, 58 см кралова цев и алуминиева бутилка. Тук имате и регулируем приклад, 300 бара работно налягане ,което досега май за турска пушка не съм чувал (може и да греша). То ако беше качествена и отговаря на техническите си характеристики, малко хора щяха да си купуват FX и тн.. Друг е въпроса обаче, че ако регулатора работи добре, остава да се смени само една цев и предполагам възможностите ще са на едно със скъпите конкуренти ( на хартия разбира се) , като се пипне и усети в ръката вече чувството е друго.
 

Gadnqra

Редовен Потребител
Ники, няма да се оправят нали, колкото и да се надяваме че ще има някаква промяна към по-добро, на фона на надутите им цени...няма да се оправят. :confused: :confused: :confused:
Няма изгледи за подобрение. Тъкмо си помисля, че са се оправили и след малко виждам нови, или стари глупости. Пушките им са много хубави, но в заводите им, масово работят неуки, некадърни, идиоти и хора без никакъв опит и квалификация. Точно тази маса, от некадърници и липсата на контрол, осират всичко.
 

Gadnqra

Редовен Потребител
Перфектно казано Ники! Просто аз мисля, че се насочват към масов клиент и не търсят качество. Бройката им прави парите…
Коки,явно ще продължават да бълват полуфабрикати, а който иска - да си ги дооправя.
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Да бе хора ,ясно това с цената,но тия правят оръжие повече от 40 години,вече трябваше да имат второ поколение шлосери,стругари, инжинери и т.н дето поне едни резби можеха да се научат да правят,явно не им се задържат хората ли какво...има екзистенциално ниво на качество под ,което се губи смисъла от продукта ... а и трябва да бъде подсъдимо,а и тия глупости с пазара се видя,че са абсолютни ала бала!
 

Mario31

Потребител
Тази пушка в България струва почти 1000$ ,това не е евтино дори в Щатите,1000$ са си 1000$,не би трябвало да има такива брутални издънки,не е нещо за 100лв за да си кажеш-майната му.
 

Laferrari63

Редовен Потребител
1000$ струват тунинг частите на някои марки пушки. За 1000$ не можеш да си купиш пушка от магазина с такива характеристики. Абсолютно невъзможно! Ако пък намериш нова пушка с 700цц карбонова бутилка, 76 см цев и регулатор с пленум, свиркай!
 

Mario31

Потребител
Искаш да кажеш,че е нормално пушката да дойде дефектна?? даваш 1000$ за чисто нова пушка и тя не работи,аз не го смятам за нормално и тук става въпрос все пак за турска пушка на висока цена.
 

Laferrari63

Редовен Потребител
Доколкото разбрах това не е дефектна пушка. Поинтересувах се малко и всички пушки в този калибър са с надкалибрени цеви. Това не е дефект, след като всички бройки от този модел са така. Друг е въпроса, че хората които са дали 1800 лв за тази пушка са се прецакали. Дори в Бг е 1600 лв. Може да се намери и по-тънко. Стандартните модели на Хатсан , дали були, дали херкулес са по 1200-300 лв. Тук просто плащаш карбоновата бутилка и регулатора. Каква е разликата?
 

Mario31

Потребител
Ако е така..турците би трябвало да предупредят за това,като цяло е доста неприятно,ето човека си е накупил какви ли не слъгове 7.62 както се рекламира пушката,неприятна ситуация и оставя лош привкус,дано нещата завършат добре.
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Не,не, тая постановка за толкова пари толкова не е ОК!Има информиран избор при който производителя и търговеца са длъжни да предоставят адекватна информация за продукта ,какво купуваш,ако са те подвели и има разминавания връщаш без обяснения,...... и така нещата си идват на мястото с качеството и другите неща,затова мнозина обичат пазаруват от вън!
П.с
Иначе на живо пушката изглежда супер особено с дървената ръкохватка,все нещо не им достига...!
 
Последна промяна:

glavanov55

Редовен Потребител
Както винаги в Б.Г оплакванията да се насочат към отец Нафърфорий да го ева !!!!!Весели празници на всички колеги!!!!:rambo:
 

Mario31

Потребител
На мен лично ми харесва този Hatsan sniper I,но явно трябва да мине още време за да се разбере дали има разни проблеми,модела е сравнително нов,мисля че при калибър 6.35мм няма проблем с цевта.Интересно е и как стоят нещата при 9мм.
 
Нагоре