FX DRS

• Автор на темата Автор на темата ivotomov1
  • Начална Дата Начална Дата
На 07.08 2024 пристигна FX DRS Classic Synthetic 500 закупена от ,, mundilar airguns. Пушката изтърваше налягане от цевта .Писах в сайта на магазина и още чакам отговор.В момента е неизползваема. Някакви съвети. Благодаря.
П.П. Не е изтреляна и една съчма с нея. От мен става въпрос.

Опитай първо да заредиш пушката и тогава да я напълниш с въздух. Просто когато няма налягане в бутилката пружината на удърника държи клапана отворен и изпуска през цевта.
Затова първо дърпаш сайд левела за да зареди и после пълниш с въздух.
Дано ме разбираш

Последна промяна:
Задължително, първо издърпай назад сайдлевъра докрай така, че да зареди и пусни високо налягане в пушката от бутилка. Би трябвало, клапанът да затвори. И задължително не натискай спусъка и не прави празни изстрели без въздух.

Със помпа също става, просто в началото помпиш доста по усилено докато затвори клапана и почне да дига налягане. От личен опит. С бутилка най-добре де.

Извинявам се за забавения отговор.От Китен съм и в момента при нас е лудница.Пушката явно има някакъв проблем и днес я изпратих за Португалия.Там да я оправят , нали е гаранционна
Ако пак създава грижи когато ти я върнат, драсни ми, ще съдействам при необходимост :)

Здравейте, пушката отново е при мен и засега няма никакви проблеми.Успях да се измъкна за малко и да я тествам.Трябва ли да се правят някакви настройки ,мисля че е малко ниска скороста.Това го казвам без замерване с уред.

Здравейте, пушката отново е при мен и засега няма никакви проблеми.Успях да се измъкна за малко и да я тествам.Трябва ли да се правят някакви настройки ,мисля че е малко ниска скороста.Това го казвам без замерване с уред.
Замери скоростта ако имаш с какво , трябва да заеш каква е тя, нали все пак тя е отправна точка за нанаякъде !!!

30 дж.,+- 1-3,според проектилите.(Класик,50см цев в 5,5мм ако е)

Последна промяна:
Back
Нагоре