Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Тая пушка я промотираха още преди 7 или 8 месеца, но нещо няма инетерес към нея.
Дейстет бяха номер 1 в ловната линия и най сгрешиха че залитнаха в друга посока, в случая с ФТ варианта.
Тая си е изцяло руско чедо, дори логото на АТАМАН седи на нея.
Според мен не е грешка добра фирма да закупи правата върху добра разработка.
Берка атаман да си внесеш в България е цяло околосветско пътешесвие, и най вероятно има мераклий, които се отказват. Според мен не е грешка добра фирма да закупи правата върху добра разработка. Така повече хора ще имат достъп до тази пушка. Спестяват се много мъки по евентуална поръчка.
Спрял съм се на тази от АлитоКато сложа друга оптика
И аз мисля че не е оригиналната цев.На цевта си личат следите от патронника на струг на двата края на цевта,когато са престъргвали резба за модер и когато са престъргвали за размер да влезе в цевната кутия.Отделно има подложен много тънък латун където влиза в цевната кутия.Купих я от Варна,той нищо не е пипал защото не знае каквоЧестито Жоро !
Навремето взехме първата в БГ такава пушка .След време втора такава взеха в Ямбол .
Цевта не беше полигонална . На ямболската също . Беше много капризна - стреляше единствено с оригиналния рейджмастер и с еваниксова съчма 2,3 г . Затова беше сменена с ЛВ полигон . След това къде отиде пушката , незнам . Може и да е тази .
От кутията правеше 22 изстрела с 120 дж с дейстетската съчма и 126-127дж с еваниксовата . В пловдив не е сменян манометъра . Беше с друг модер .
По-принцип една алуминиева бутилка живота който и дават и е 10г. За това те съветвам да си купиш нова такава,за да ти е мирна главата.Стопорни болтове има от двете страни,за годината не знам,на бутилката за въздух има щампа 2006/06