Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Колко енергия е невъзможно да се каже сега.Зависи от няколко фактора.А къде я има тази пушка.има я вече в БГ дали е надеждна 1100 фута е началната скорост колко джаула е някои има ли инфо
Кажи и скоростта....без дори да я имааааш....Кажи скорости и тежина на проектила?
По-мощна от тази скорост ....ХМ...значи не е толкова мощтна 335 м/с, искам по мощна
Там някъде е.Без майтап вече.Нищо не сакаш,а без да искаш даваш доста смислени отговори.Има фитил в тебеспоред мен тази пушка трябва да е около 30 джаула но не съм сигурен и затова питам, питам щото утре мисля да я купя
Проектила е другото име на чашката(съчМЪТЪ)проектил? не знам какво е
Аз не мисля така ....ама ИЧ даже....точно за този модел няма почти никакви видеа или инфо
Явно не си търсил, нформация БОЛ.....доста в нета но инфото е мнг мнг оскъдно...
Ако от това видео не си разбрал че пушката е в 5.5мм/ .22 калибър....трудно ще е.....на кутийката пишеше 177 кал за това си мислех че е 5,5
@MTR-77, виждам че ти е приятно във форума и се забавкяваш но моля те дай го малко по кротко. За сетен път казвам че не е моя работа да порицавам който и да било, но пишеш пост след пост като почти винаги втория е безсмислен, а ако имаш да допълниш нещо, просто редактирай последния си пост. Няколко пъти си позволявам да цитирам Правилата на Форума, ще го направя и сега. Нищо лично, просто така темите се оплескват и това дразни.Б....ББ...БББ...БХАХАХАААА.....ААААА.....ААААА.....АААА....