BSA Airsporter MK2

Boom059

Потребител
Здравейте, разрових се във форума и сайтовете за поръчка от чужбина.. Интересува ме има ли проблем със този сайт, става ли в момента за поръчка и каква би била доставката...Харесах си тази пушка , виждам че е доста стара и че е Англичанка, някой запознат с марката и моде..Имам мерак за още едно пушкало...

https://www.guntrader.uk/guns/air-rifles/bsa/under-lever/22/airsporter-mk2-190928153930005
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Това е платформа за обяви/продажби на употребявани оръжия.
Трябва да се свържеш с конкретния продавач и да питаш дали праща по куриер.
В 99% от случаите не пращат.
В повечето случаи, колекционерски (стари) модели, са оставени на консигнация в някой оръжеен магазин, както е и тази, която ти си посочил.
Когато оръжието си е в къщи у продавача, искат обикновенно лично предаване.
Почти всички от хубавите стари оръжия се изкупуват на секундата и се предлагат после от прекупвачи, когато има "хляб" в тях. Повечето се и реставрират.
Та, ако си харесаш нещо, ти трябва човек, който на място да я провери и евентуално да я купи, и после той или ти да търсите начин да дойде до тук.
 
Последна промяна:

Boom059

Потребител
Ясно....Ще се свържа с продавача да видим какво що.. Благодаря за бързите отговори! Ще следя...
 

hristoss

Редовен Потребител
ФТКС
Ясно....Ще се свържа с продавача да видим какво що.. Благодаря за бързите отговори! Ще следя...
Тая пушка става само да си я окачиш на стената...дори и да е преведена в състояние за стреляне,не се знае колко ще изкара,а за толкова стар модел едва ли ще има части някъде.
Избери си нещо по-съвременно,а ако искаш старо за тия пари можеш да си вземеш Фани,Аншулц или Диана доказани малки и се намират части за тях.
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Браво колега,така се прави ,направо в дълбоките води,едва ли някой на Балканите има такава:),но все пак се вслушай и в съвета на hristoss:cheers:
П.с
Ако ти е за първа пушка определено не е ок!Ако я вземеш похвали се,не сме малко хората тук,които ще се зарадваме искрено!
 

xpresident

Редовен Потребител
Имам мерак за още едно пушкало...
Нали имаш Комета, за какво ти е друга пушка? Не хареса Хайнела, доказана спортна класика дето прави по милион изстрела,а сега някаква непотребна антика на цена на Вайраух.
 
Последна промяна:
Нагоре