BEAUMONT WARRIOR - екзотика от Холандия

amudjiev

Потребител
Днес пострелях с BEAUMONT WARRIOR калибър 0,309 / 8 мм еднозарядна - или 460 или 540 джаула, ако съм разбрал правилно.
Скорост днес не съм мерил....просто простреляхме оптиката и направихме по една стрелба на 80 метра за групи, които можеше да се получат най-вероятно и по-добри ако имах по-стабилна маса, моята винаги леко се поклаща.
Пушката е изработена по-поръчка, доколкото разбрах може да се поръча в калибър от 0,22 до 0,45 и енергия.....колкото може ;). За информация в 0,45 калибър енергията е 900 джаула.
Има и възможност да се поръча т.нар. мулти барел версия и да си сменяш цевите.....само не ми е ясно как юе си регулираш количеството въздух за изстрел с различните цеви.
Проектила с който стреляхме днес е с тегло 160 грейна изработен от меко олово. Тук отново имаш възможност да си поръчваш измежду няколко вида проектили с различна твърдост на оловото. Цената на куршумче е около 50 ст. за бр.
По време на прострелката направих 6 изстрела с едно зареждане /нямам данни колко всъщност може пушката/,но после я закачихме директно към голямото шише с редуцир вентила, който се вижда на снимките. Посредством него пушката реално става редукторна.
Забележете как на болта за зареждане е оставен израстък....помага за зареждането....с двете ръце ;) не че не може с една ама е по-лесно с двете.
Изстрела е много мощен....на втория изстрел на клипчето може да се види мъглата която се получава от излизащият въздух....Въобще може да се каже, че пушката кърти мивки... ;) ;) ;) или тухли.... ;) ;) ;)
Ето и снимковия материал....но такова нещо трябва да се усети....Това е моята група от 4 изстрела на 80 метра .... достраша ме да не я разваля :)Това е групата на Йохан 5 изстрела на 80 метра .... този декември ще стане една година откакто стреля с въздушно оръжие.А ето и малко снимки на разкования ми барабан /дебелината му е 8 см/ куршумчетата преминават през него и се забиват в следващия.... ;) ;) ;)
И тухлата пред която отначало сложих листа за прострелката .... отказах се да стрелям по този начин след първия изстрел..... ;) ;) ;)И клипчето:

Beaumont WARRIOR
 

оги-пз

Редовен Потребител
Това много джаули много нещо бря , радвам се че има такава въздухарка в Бг.
Ма и ценичката е сериозна.
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Страшилище е :cheers: само като го замервате е добре хроното да е поне на 1 метър че като гледам каква сериозно струя излиза ;) Дано някой ден успея да пусна някой изстрел с нещо подобно :)
 

lynx

Редовен Потребител
Охааа, добър топ е това и групите са екстра :hi:
Ако ще му се изработва "тихо", ще е с размерите на буркан за компот ;)
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
lynx написа:
Охааа, добър топ е това и групите са екстра :hi:
Ако ще му се изработва "тихо", ще е с размерите на буркан за компот ;)

Може да му навият един маслен филтър от камион и ще поутихне. ;) ;)
Сега Gadnqra да почва да събира пари.. ;)
 

amudjiev

Потребител
Утре ще го пробваме на язовира край Тополовград....дано времето да е добро.
Приготвил съм един стек "мишени" за 200 метра. ;) ;) ;) :cheers:
А казват че стреляла до към 400 метра.... :)
 

cilindura

Редовен Потребител
Колеги, ама те цените са много сериозни. Като гледам този приклад и цената му, няма ли мераклии за нещо подобно и елементарно на тази цена? ;) Аз съм насреща, па мога и малко дурал да ви сложа та да му качим цената с още 100 евро. ;) ;) ;) хахаха
Наздраве! :cheers:
 

anibis

Редовен Потребител
Като цяло пушката е върховна. :yes: Принципно аз харесвам цевната кутия да е с уивър база /като тая/ стои по добре, приклада просто нямам думи страхотен е! Виждам че предпазетеля,тапата е копирана от Дейстейт, наистина пушката кърти мивки и кове пирони с тия джанки. :cheers:
 

Gadnqra

Редовен Потребител
CaMyPau написа:
lynx написа:
Охааа, добър топ е това и групите са екстра :hi:
Ако ще му се изработва "тихо", ще е с размерите на буркан за компот ;)

Може да му навият един маслен филтър от камион и ще поутихне. ;) ;)
Сега Gadnqra да почва да събира пари.. ;)
Честито колега. Пушката е уникална. Ако цената беше в лева бих ги дал. Засега не е лъжица за моята уста, но се надявам скоро нещата да се променят. :)Явно ще отпадне правилото за 6-те пушки ;) Когато мерите скорости стреляйте на минимум 2 метра от хроното. С моята започваше да мери коректно от 1.80.
 

amudjiev

Потребител
Днес пушката се представи отлично.
Стреляхме от капака на колата на любимия ми язовир до с.Хлябово до Тополовград.
Дистанцията на която стреляхме беше около 180 метра мерени с телефона.Мишените ...... кенчета промо бира от Пени маркет разбира се........ ;) ;) ;) Имах два стека за разстрел, но Дейстейта се оказа без заредена батерия и пуцахме само с голямата тръба.... ;) ;)
Трещенето трябва да се е чувало до Хасково ..... не съм свикнал да вдигам толкова шум и все си мислех, че някой ще дойде да мрънка .... но може и това да е отказвало хората да минават край нас... ;) ;) ;)Отбелязал съм с жълто мястото на което бяхме разположили кенчетата.

Beaumont warrior 180 meters
Редуцир вентил
Beaumont warrior и Кока кола

Пушката е много добре балансирана, стабилна и точна.
От капака на колата с лекота се целят кенчетата....трябва да се привикне и с ритането разбира се.... ;) ;) ;)
Ето и малко снимки на "мишени" след срещата им с полуоските.... ;)
И земята е добре разорана дори и под водата.
На едната снимка съм сложил две парченца от куршумите....след като се е ударил в камъка беше станал на листенца фолио

 

hunter1250

Потребител
страхотна въздухарка обаче цената и е колкото да си купиш блазер р93 с оптика сваровски
 

sts1969

Редовен Потребител
Един приятел се интересува от къде може да се купи тази пушка...някой може ли да даде насочващи координати :)
 

rosento

Потребител
Жоре невероятна пушка !!! Кефа е пълен на голяма дистанция с тежък проектил .Вие мерихте ли скорости и съответно с какъв грамаж ?Много люта ми се вижда :) :) :)
 
Нагоре