Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Ако си се запалил наистина не бързай с покупка на пушка . Изчакай събери пари и тогава купувай . Знам ,че не трябва да се съди за хората по нас самите. Обаче в това хоби грешките са едни и същи . Накрая с един куп неща ,които не се ползват. Винаги купувай най-скъпото, което може да си позволиш . Без значение пушка ,оптика ,стойка за стрелба или други аксесоари.В момента имам комета феникс 400 с газово бутало,излизам почти всеки ден след работа и стрелям на дистанция 30-50. Не съм стрелял до сега с pcp това ще ми е първото.
Да .22 ще се справя на 100 метра . Някои твърдят ,че и .177 също се справя .Според вас .22 ще се справя ли на 100м. ?
Да така е . Но се замисли . Аз почнах с гамо после взех Р10 и след това купих ФХ . Ако бях взел направо ФХ-а ми се струва, че щеше да съм дал по-малко пари . Затова и ти писах хубаво да си прецениш дали наистина ще стреляш ,защото може да се разочароваш и тази пушка да те откаже от хобито. И да кажа ,че гамото си го харесвам не съм зависим от въздух и така нататък. Лично мое мнение е ,че 5.5 е достатъчно като калибър за пневматично оръжие. Ако искаш да къртиш тухли си вземи Хилти. Това в кръга на шегата. И да допълня . Така наречените чашки вятъра ги издухва направо при дистанция над 60 метра но със слъга не е така . Ами приятни стрелби с избраната от теб пушка .Двойно по скъа е.