Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
А.. нещата с новите продукти не стават бързоИма ли някакво развитие за АЕА зеус 2.0 95ти калибър? Бяха казали че ще я пускат края на годината
И неадекватен.Скъп...
Western Airguns Mordax Semi-Full Automatic PCP Air Pistol
The Western Airguns Mordax Semi-Full Automatic PCP Air Pistol is fantastic for target shooting, air gun hunting, pesting and fun shooting.huma-air.com
Да, разбирам го това. Имаш ли си опит с марката и по конкретно с този модел, HP Max? Заглеждам се по моделите в 9мм и 45-ти калибър има ги в сайта на Шамана. Наясно съм, че 45-ти, ще е близо два пъти по-мощен, но има 4-5 изстрела, докато в 9 мм. си мисля, че ще са поне 10-на. Отделно цената на проектилите в 9-ти, е доста по-приемлива. Иска ми се компактна мощна пушка за забавление, с доволна мощност и си мисля, че това е най-добрия вариант, както конструктивно, така и като размер.Когато пушката е нацепена на максимум, няма плато. За да дойде платото, винаги трябва да се свали надолу мощността...
Един нов модел AEA HP Max MK2:
Готиното е, че може да го ползваш както SS, така и с болтов затвор. На техните модели без редуктор, не ми харесва липсата на плато, а има просто една падаща крива, това може ли да се поправи и ще загуби ли мощност, ако влезе в плато?
Не.Има ли твоята HP Max 9mm регулатор?
Погледни това, за приклада: СнимкаИначе, добра изработка , халтав сгъваем приклад....
Нямам опит, конкретно с този модел, но не е нищо сложно.Да, разбирам го това. Имаш ли си опит с марката и по конкретно с този модел, HP Max? Заглеждам се по моделите в 9мм и 45-ти калибър има ги в сайта на Шамана. Наясно съм, че 45-ти, ще е близо два пъти по-мощен, но има 4-5 изстрела, докато в 9 мм. си мисля, че ще са поне 10-на. Отделно цената на проектилите в 9-ти, е доста по-приемлива. Иска ми се компактна мощна пушка за забавление, с доволна мощност и си мисля, че това е най-добрия вариант, както конструктивно, така и като размер.
Това ще бъде ли налично при Павката?