shaman
Редовен Потребител
Не.. намам такова инфо.. Но са направили специални слъгове (виждат се на снимката по-горе) за тази пушка.Китайците дали ли са информация с каква цев и стъпка е въпросната свръхзвукова пушка ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Не.. намам такова инфо.. Но са направили специални слъгове (виждат се на снимката по-горе) за тази пушка.Китайците дали ли са информация с каква цев и стъпка е въпросната свръхзвукова пушка ?
Днес пострелях малко и с AEA Challenger Pro в калибър 7.62..
Пушлето се представи доста прилично, да не кажа нещо повече
Ето кратко видео със стрелбата:
Впечатление ми прави идеята на отворите към цевта, много находчиво, при централен тип дотиквач. По този начин няма опасност от прекомерно разширяване на отвора в цевта и изпадане на проектила в него. От друга страна не ми допада многокомпонентната цевна кутия, като не виждам предимства пред монолитната (освен по-лесната изработка, предполагам). Имате ли впечатления дали и при други марки е такъв тип отворът/отворите на цевта и доколко това влияе положително на мощността?
Пауър пленум може би .а от ляво на манометъра какво е
Според теб влияе ли положително на мощността или би имало ефект единствено да не пропадат чашките/слъговете?Някои Валтери са с такива отвори, например Максиматор. Цевната кутия и аз бих предпочел да е монолитна.
Пленума е точно под манометъра,а наляво детайла е поне 20см,та то какво е ?Пауър пленум може би .