Ямболската група

boceto84

Потребител
slavvs написа:
Ами аз стрелям с оптиката така че сигурно е тя колкото и да я настройвам продължава да си бие по 5-6 см на долу . С удоволствие ще дойда но събота заминавам за София и изглежда няма да тази седмица . Бяха ми казали преди време че в магазина до сити центъра който е имали стрелбище и човека там ги настройвал но не съм много сигурен за това питам тук . Имам и един въпрос. Ако пушката я направя точна на 30 метра значи ли че юе е точна и на 10 метра или по малко ?
В магазина който си посочил,нямат и елементарни познания за ВО.Там ремонтират само гладкоцевни пушкала,и минават някаква проверка или технически преглед(не съм на 100% сигурен за прегледа).По добрият вариант е да дойдеш на събиранията.(Жалко че аз от доста време ги пропускам)
 

Hyp3r

Потребител
Еми крайно време е да дойдеш ...стига си писал само в ИнтернеДа :cheers:
Да го видя твоя булпап .....
 

st_beer

Редовен Потребител
Днес ще се видим ли с който е свободен и има желание да пуснем по някоя чашка. Нямам никаква готовност за скара понеже доста окъсняхме снощи и не можах да мина през магазина. Днес само мисля да пострелям и да вкарам "хулигана"да стреля на кръста

П.П
Сбирката протече в много скромен състав Аз и Митака. На стрелбището много духаше и Митака ме покани на негова територия. Там беше перфектно тихо и идеално за прострелката на "хулигана". Главната задача беше изпълнена и си постреляхме за кеф. Направихме по една мишена всеки със своята пушка за протокола.Във всяка точка на мишените има по 5 изстрела на дистанция 30 метра (толкова позволява мястото)
Ето няколко снимки направени от Митака с телефона.

Моята първа мишена направена с хулигана :



Снимки с хулигана ;) ;)


Мишената на Митака правена с неговия хасан



Много съм доволен от изминалия ден :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
 

st_beer

Редовен Потребител
Днес му купих на хулиган един нов костюм да му ходи на боя. Стария костюм му идваха вече дълги крачолите ;) ;) ;)

 

st_beer

Редовен Потребител
С идването на първи Март идва и пролетта, а пролетта е здраве, слънце и любов!
Честита Баба Марта и нека баба Марта ни донесе много здраве, слънчеви дни и много любов в сърцето!


baba%2Bmarta-1.jpg
 

st_beer

Редовен Потребител
Къде сте бре хора? От известно време си пиша сам в темата на групата. Вземете помислите нещо за почивните дни да се съберем да пуснем малко олово и още нещичко на скарата. Давайте предложения аз съм свободен и през двата дни даже и цялата другата седмица :cheers: :cheers: :cheers:
 

boceto84

Потребител
Цяла седмица? Да не си в отпуска.Почивните дни ще пропусна.Имам уговорка с малкия,но за понеделник може да се разберем и пораздвижим.
 

st_beer

Редовен Потребител
boceto84 написа:
Цяла седмица? Да не си в отпуска.Почивните дни ще пропусна.Имам уговорка с малкия,но за понеделник може да се разберем и пораздвижим.
Имам да чистя отпуска от миналата година и си взех 5 дена (толкова ми дадоха) Нямаш проблеми насреща съм и през седмицата.
 

Di_mitar

Потребител
Хаде дружина, за утре нещо да спретнем я :rambo: я малко :meat: на скарата да метнем.
Аз към 12-12.30 съм на линия, та ако има желаещи да казват ;)
 

st_beer

Редовен Потребител
Eeeeeeeeeeeeeee :bravo: :bravo: Вчера проверявах 100 пъти дали има нещо писано и се бях отчаял вече. Ставам сутринта и няколко мнения радват моето око.Въпреки това бях решил днес да съм на стрелбището ако ще и сам да си пострелям и да напаля BQ да църна някоя мръвка. От вчера съм накиснал месата за шишчетата в марината и отивам да ги наредя и веднага на клечките и да почвам се стягам.
Мисля да взема и тенекиените животинки да постреляме малко за тренировка по убойна зона. Ще съм на линия в уречения час подготвен за много:
и сладко похапване
 
A

Anonymous

Гост
Какво стана със снимките от днес :) проявихте ли ги ;)
 

Di_mitar

Потребител
Има една интересна снимка на 1,10 - и нека после някой да каже че не се подготвяш за Русе ;)
 
A

Anonymous

Гост
здравейте колеги,

виждам че групата ви е доста активна и се чудех гости от Сливен приемате ли? че в тоя град май няма много хора запалени по ВО.
 
Нагоре