Ямболската група

pavkata_1234

Потребител
st_beer написа:
@Hyp3r
Сега си курназ вече. Сложихме му КИТА и стана убийствена вече.
@pavkata_1234
Това което си пуснал като мишени на 30 м за гладиатора не е проблем да го прави на 50 м. Няма много място за сравнение на двете пушки.
Цената им само като види човек и става ясно кое е по добро. ;) ;)

Майтап си правя ве....!!! ;) Естествено ,че не може да се сравняват двете пушки!!!Имам още някои работи да бутна по бамеца и ще стане огън.Мойта цел не са хартиени мишени,а други работи ;)

За мишенки ще си търся друга пушка.Поздрави :cheers:
 

st_beer

Редовен Потребител
Утре ще го дялам. Тая вечер вече се уморих с твоята пушка. Пък и за къде да бързам. Не мога да стрелям сега. Дадох ти модератора си ;) ;) ;)
 

st_beer

Редовен Потребител
Hyp3r написа:
Бат Стамире ;) , ти няма ли да дялкаш спусъкла бе :p .
Станах рано сутринта и се захванах да удялам спусъка. Мисля че се получи много добре като за първи път. Викторе,благодаря за материала :cheers: :cheers:
 

st_beer

Редовен Потребител
Поработих още малко и по спусъковата система. Вече имам почти пълна готовност за преобразяването на хасана в хулиганка. Трябва да стане приклада и осмицата и започва събирането както и пълната промяна. Ето малко подсказка как върви проекта "хулиган" ;) ;)

 

st_beer

Редовен Потребител
Мен ме поканиха да гребем на реката с каяците. Пушката съм я свалял няколко пъти вече от приклада и сигурно ще иска да се прострелва. Така че аз няма съм на линия ако има събиране. Ама ако се променят нещо плановете ще ти се обадя Мирка.
 

st_beer

Редовен Потребител
Това е спица от колело. На Боцето булпапа е с такава и няма проблем. Времето и тестовете ще покажат все пак.
 

st_beer

Редовен Потребител
Днес не стрелях и не бях оператор на 3 скари. Днес се отдадох малко на физическо натоварване и поцопахме за няколко часа малко по реката. Ако знаете само какъв живот кипи в папурите направо не вярвах на очите си. Не ми беше сложен още апарата на каяка за да го видите ама мисля е по добре да не се виждат такива кадри да не се събудят хулиганите във Вас ;) ;) ;) ;)
Ето малко видео. Аз естествено съм зад кадър ;) ;)
http://www.youtube.com/watch?v=beQa_LKR ... e=youtu.be
 
A

Anonymous

Гост
Здравейте :) Градски да ви питам къде мога да занеса едно GAMO с пружина да ми го настроят че нещо ми прави проблем тази оптика ?
 

Hyp3r

Потребител
Кое иска настройка-пушката или оптиката :exclaim:.Какъв точно е плоблема.
Доста често се събираме ела някой път и ще настроим ,докато печем мръвките.
 
A

Anonymous

Гост
Ами аз стрелям с оптиката така че сигурно е тя колкото и да я настройвам продължава да си бие по 5-6 см на долу . С удоволствие ще дойда но събота заминавам за София и изглежда няма да тази седмица . Бяха ми казали преди време че в магазина до сити центъра който е имали стрелбище и човека там ги настройвал но не съм много сигурен за това питам тук . Имам и един въпрос. Ако пушката я направя точна на 30 метра значи ли че юе е точна и на 10 метра или по малко ?
 
Нагоре