The PuNiShEr
Редовен Потребител
Има си причина от моя странаПетьо, вече мислех, че си се отказал от хобито! Занемарихте ги нещо тези стрелби в Ямбол!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Има си причина от моя странаПетьо, вече мислех, че си се отказал от хобито! Занемарихте ги нещо тези стрелби в Ямбол!
От телефона ги качва малки, трябваше да ги сваля на компютъра.
Тоше,на разположение съм по следващия уикенд, излизаме да стреляме заедно 100-250 метра.За мен днес беше уникален ден. Благодаря на всички които дойдоха, научих адски много нови неща за хобито от хора които са доста навътре в материята. За слъговете в цевта няма да коментирам тей като не бяха моя грешка, а грешка на приятел които взех с мен макар че и друг път е стрелял с Вулкана и не е имал проблеми, даже на 50метра направи много добри групи. Бързата реакция на оръжейниците спаси Вулканчо и той си продължи напред. Искам да благодаря на Емо, че ми позволи да пусна няколко слъга с неговия Импакт като на 225 метра направих 4 попадения от 5 изтрела като за мен това е уау.
Благодаря и на Камен които ми сподели доста тънкости и ми даде доста идеи за напред. (благодаря и за дългия маркуч, за да стрелям водолаз).
За следващата сбирка се надявам и аз да се включа в някои челиндж, просто ми трябват още доста тренировки най-вече в прострелката на 100+ метра.
При следващи подобни сбирки ,ако информирате по с време с удоволствие бих се домъкнал да гледам в реално време кви ги вършите и при възможност бих участвалДобра сбирка се получи, браво на отзовалите се. Постреляхме на воля,с преобладаващо ФХ присъствие. Имаше настройки на оптики, вкарване на няколко слъга в цев, но всичко мина по мед и масло щом има инструменти и специалисти за това. Даже с emci74 успяхме да си спретнем един Чалънджна дистанция 175м. Неговите 3 попадения за 12 секунди превъзхождаха моите 3 ,само че на мен ми бяха необходими 19 секунди. Frozenmind95 направи опит за включване в съревнованието, но без успех за жалост, техническа неизправност не позволи участието му. Ето и няколко снимки от деня :
View attachment 123254View attachment 123255View attachment 123256View attachment 123257View attachment 123258View attachment 123259View attachment 123260View attachment 123261View attachment 123262View attachment 123263View attachment 123264