The PuNiShEr
Редовен Потребител
Има си причина от моя странаПетьо, вече мислех, че си се отказал от хобито! Занемарихте ги нещо тези стрелби в Ямбол!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Има си причина от моя странаПетьо, вече мислех, че си се отказал от хобито! Занемарихте ги нещо тези стрелби в Ямбол!
От телефона ги качва малки, трябваше да ги сваля на компютъра.
Тоше,на разположение съм по следващия уикенд, излизаме да стреляме заедно 100-250 метра.За мен днес беше уникален ден. Благодаря на всички които дойдоха, научих адски много нови неща за хобито от хора които са доста навътре в материята. За слъговете в цевта няма да коментирам тей като не бяха моя грешка, а грешка на приятел които взех с мен макар че и друг път е стрелял с Вулкана и не е имал проблеми, даже на 50метра направи много добри групи. Бързата реакция на оръжейниците спаси Вулканчо и той си продължи напред. Искам да благодаря на Емо, че ми позволи да пусна няколко слъга с неговия Импакт като на 225 метра направих 4 попадения от 5 изтрела като за мен това е уау.
Благодаря и на Камен които ми сподели доста тънкости и ми даде доста идеи за напред. (благодаря и за дългия маркуч, за да стрелям водолаз).
За следващата сбирка се надявам и аз да се включа в някои челиндж, просто ми трябват още доста тренировки най-вече в прострелката на 100+ метра.
При следващи подобни сбирки ,ако информирате по с време с удоволствие бих се домъкнал да гледам в реално време кви ги вършите и при възможност бих участвалДобра сбирка се получи, браво на отзовалите се. Постреляхме на воля,с преобладаващо ФХ присъствие. Имаше настройки на оптики, вкарване на няколко слъга в цев, но всичко мина по мед и масло щом има инструменти и специалисти за това. Даже с emci74 успяхме да си спретнем един Чалънджна дистанция 175м. Неговите 3 попадения за 12 секунди превъзхождаха моите 3 ,само че на мен ми бяха необходими 19 секунди. Frozenmind95 направи опит за включване в съревнованието, но без успех за жалост, техническа неизправност не позволи участието му. Ето и няколко снимки от деня :
View attachment 123254View attachment 123255View attachment 123256View attachment 123257View attachment 123258View attachment 123259View attachment 123260View attachment 123261View attachment 123262View attachment 123263View attachment 123264
Стопли се, няма какБраво, банда!
П.С Петьо, друго си е от маса! Вече място и за бирата имаш!