petkof Редовен Потребител 2 Ноември 2016 #4,141 Честит рожден ден,Адаш!Нека с увеличаването на годините се увеличават и хубавите неща в живота ти!На здраве!
Честит рожден ден,Адаш!Нека с увеличаването на годините се увеличават и хубавите неща в живота ти!На здраве!
lynx Редовен Потребител 2 Ноември 2016 #4,142 И от мен, весело изкарване на празника! Желая ти много здраве, късмет и успехи във всичко!
rashko Редовен Потребител 2 Ноември 2016 #4,143 Оооо Пеко, жив здрав и все така точен(стрелба и живот).
peko Редовен Потребител ФТКС 3 Ноември 2016 #4,145 Благодаря на Всички за пожеланията! Беше отворена и употребена по предназначение за мое и ваше здраве специална бутилка червено(Мммм, даже по-добро и от последното дето дегустирахме).
Благодаря на Всички за пожеланията! Беше отворена и употребена по предназначение за мое и ваше здраве специална бутилка червено(Мммм, даже по-добро и от последното дето дегустирахме).
anibis Редовен Потребител 13 Ноември 2016 #4,146 Ч.Р.Д Ники! /Gadniqra/ Желая ти всичко най,най хубаво.
qb Редовен Потребител 13 Ноември 2016 #4,148 Ч.Р.Д. Ники! Здравето да бяга подире ти а парата да те бие по джоба и да напълниш още една къща с пушки.
Ч.Р.Д. Ники! Здравето да бяга подире ти а парата да те бие по джоба и да напълниш още една къща с пушки.
pavloff Редовен Потребител ФТКС ФТДМ 16 Ноември 2016 #4,149 Честит рожден ден на NaDeTo Жива и здрава и много късмет.
pavloff Редовен Потребител ФТКС ФТДМ 21 Ноември 2016 #4,150 Честит рожден ден gary m. Жив и здрав и много късмет.
qb Редовен Потребител 21 Ноември 2016 #4,152 Честит рожден ден Gary! Беше ми казал че тази песен ти е любима и те поздравявам с нея. Жив и здрав!
Б Бочко Редовен Потребител ФТКС 21 Ноември 2016 #4,154 Честит празник, Гари! Жив, здрав и да се виждаме по-често! P.S. Това е най-великия китарист според мен.
Честит празник, Гари! Жив, здрав и да се виждаме по-често! P.S. Това е най-великия китарист според мен.
pavloff Редовен Потребител ФТКС ФТДМ 23 Ноември 2016 #4,155 Честит рожден ден Илиан /ilian/ Жив и здрав и много късмет.
pavloff Редовен Потребител ФТКС ФТДМ 24 Ноември 2016 #4,156 Честит рожден ден Симо /BAD TORO/ Жив и здрав и много късмет.
sir John Редовен Потребител ФТКС 24 Ноември 2016 #4,157 Честит Рожден Ден! Здраве, щастие и късмет желая!
ininia Потребител ФТКС 24 Ноември 2016 #4,158 И от мен честит рожден ден Симо! Желая ти много здраве,щастие,успехи и любов! Ида се виждаме!
lynx Редовен Потребител 24 Ноември 2016 #4,160 Жив и здрав да си Симо. Честит празник, всичко най-добро ти желая!