NaDeTo Модератор Модераторски Екип ФТКС 19 Юли 2022 #1 Рейтингово класиране за Фийлд Таргет Купа България 2022* *Ако някой липсва или има неправилно изчислен резултат да ми пише на лични.
Рейтингово класиране за Фийлд Таргет Купа България 2022* *Ако някой липсва или има неправилно изчислен резултат да ми пише на лични.
NaDeTo Модератор Модераторски Екип ФТКС 3 Октомври 2022 #2 Добавени са резултатите от Вършец. *Ако някой липсва или има неправилно изчислен резултат да ми пише на лични.
Добавени са резултатите от Вършец. *Ако някой липсва или има неправилно изчислен резултат да ми пише на лични.
NaDeTo Модератор Модераторски Екип ФТКС 21 Ноември 2022 #3 Финално класиране Сезон 2022 Шампион на България 2022 Божидар Чудомиров ФТ Отбор за сезон 2023 1 Божидар Чудомиров 2 Калоян Дулев 3 Деян Марков 4 Иван Янков 5 Румен Гергушки 6 Иво Алдимиров Честито на победителите!!!
Финално класиране Сезон 2022 Шампион на България 2022 Божидар Чудомиров ФТ Отбор за сезон 2023 1 Божидар Чудомиров 2 Калоян Дулев 3 Деян Марков 4 Иван Янков 5 Румен Гергушки 6 Иво Алдимиров Честито на победителите!!!