ФТ тренировка-"Подготовката за Австрия"

• Автор на темата Автор на темата Ludjev77
  • Начална Дата Начална Дата
Уха, прибрах се. Радвам се че се появиха "стари муцуни". Благодаря на домакина, който за пореден път се постара една обикновена тренировка да се превърне в почти рейтингово състезание. Честито на победителите. Както се очакваше анализа на резултатите се изчисти и избистри след ледената бира гарнирана с "ребърца без ребра". Ммм, уникални. Толкоз. Повече няма да издавам от тренировъчната кухня. До среща в Троян.

Изкарах си прекрасно.
Благодаря Любе.

Резултати:

1. Гео офф все го бъркам Део :) (сега сериозно).

1. Део 47
2. Хайри 44
3. Калата, Румен 42
4. Дени (поздравления за хубавия резултат) - 41
5. Милен, Любо.Н, Детелин и един без име ще го кръстя човека Х - 40
6. Аврам - 38
7. Ицето - 36
8. Слави -35
9. Пеко, Весо, Велимир, Петър - 34
10. Вики - 22 (поздравление за успешния дебют)
11. Влади - 21
12. Паната 18 от 30 (трябваше да си тръгне по-рано)
13. Гари - 17

Това са протоколите при мен ако съм изпуснал някой да ме извини, ако съм допуснал грешка ще я оправим :).

Успех в Австрия Део.

Страхотно прекаран ден с приятели. Благодарност към организатора, че ни събра и привлече нови и стари стрелци. Радвам се, че Слави успя да се появи и стреля. Калата, ми бе критерий и мерило днес, съжалявам ако съм му понижил резултата.

Аз съм тоя без името извинявам се забравих да го напиша ама и аз направих 40 точки с всичките си дертове аз съм много доволен от деня и че се видяхме отново, до нови срещи момци, макар и с болки дойдох да се видим и постреляме чак за момент забравих, че ми има нещо - действате ми супер :rambo::cheers::cheers::cheers:

Аз съм тоя без името извинявам се забравих да го напиша ама и аз направих 40 точки с всичките си дертове аз съм много доволен от деня и че се видяхме отново, до нови срещи момци, макар и с болки дойдох да се видим и постреляме чак за момент забравих, че ми има нещо - действате ми супер :rambo::cheers::cheers::cheers:

Предположих понеже не ти видях името из протоколите, но викам ше го кръстя Х :).
И без това имаш днес цели 40 Х-а.

Малее много народ, много нящо днес.:)
Банда радвам се ,че бяхте гости на Нови Искър.
Да не се повтарям ,но всички знаете ,че състезание без хора не става.
Поздрави за първенците .Дано тренировката да е била полезна за Део и да представи България на високо ниво ,на предстоящето международно състезание в Австрия.
Успех:winner:

Хиляди благодарности на организатора !!!
Евала на всички, които дойдоха !
Страхотно представяне на Део (дано им покаже как се прави туй-онуй в в Австрия) ...
Прибрах се вчера след стрелбата и без забавяне са напих със сливова от кеф :)
До скоро на Троян :)
п.п. някак ми липсваше Божката ...

Прибрах се вчера след стрелбата и без забавяне са напих със сливова от кеф :)
Като ти видях резултата, веднага си рекох - Дени има повод да се напие! Гледам и ти си помислил същото :)
До скоро в Троян!

Back
Нагоре