lynx Редовен Потребител 14 Май 2019 #61 pavloff написа: А комбинацията бял силует и черна УЗ на мишената разрешена ли е? Натиснете за да разшири... Комбинацията черна убойна зона и черна скала на оптиката може да не ти хареса
pavloff написа: А комбинацията бял силует и черна УЗ на мишената разрешена ли е? Натиснете за да разшири... Комбинацията черна убойна зона и черна скала на оптиката може да не ти хареса
A astra Редовен Потребител 14 Май 2019 #62 NaDeTo написа: На това синьо наистина е малко по трудно да си видиш попадението. На черна мишена най-добре си личи къде си ударил щита. Но този цвят си е един от официално разрешените. Натиснете за да разшири... Точно тези мишени ми показаха, че съм ударил греда с избора на оптика Това обаче не е нелечима болест
NaDeTo написа: На това синьо наистина е малко по трудно да си видиш попадението. На черна мишена най-добре си личи къде си ударил щита. Но този цвят си е един от официално разрешените. Натиснете за да разшири... Точно тези мишени ми показаха, че съм ударил греда с избора на оптика Това обаче не е нелечима болест