ФТ "Бонсови Поляни" - София (11-12.08.2018г.) Загрявка за Световното

• Автор на темата Автор на темата NaDeTo
  • Начална Дата Начална Дата
За желаещите да се включат в реденето среща в петък директно на мястото към 10.00.
Някой да вземе далекомер.

Този път няма да имам възможност да помагна за реденето :(
Живот и здраве ще се видим в събота сутрина...
:cheers:

Ванката пак си е тръгнал със скалпове.
Браво Ванка, добра стрелба първия ден :D

Жалко, че няма да отиде на Световното.
Можеше и от там някой скалп да донесе.
Определено има талант, браво Ванка! :bravo:

Ванката пак си е тръгнал със скалпове.
Браво Ванка, добра стрелба първия ден :D
Ейййй тоя Ванката, все едно за Анатолий пишеш:D.Ванката се видя, че е най-подготвен от всички. Доказва го с всяко състезание. Браво Ванка. Ама този път, не може да подминем отличния резултат на Надето, и само 3те пропуска на Симо(втория ден), РЕСПЕКТ и към тримата.

Прибрахме се.Благодарности на организаторите и честито на победителите.Подобрих си рекорда 45 точки.Браво ина Симо 47 си е наистина огромен резолтат и Надето тя върви смело напред скоро ще е видим в 3-ката.

Ейййй тоя Ванката, все едно за Анатолий пишеш:D.Ванката се видя, че е най-подготвен от всички. Доказва го с всяко състезание. Браво Ванка. Ама този път, не може да подминем отличния резултат на Надето, и само 3те пропуска на Симо(втория ден), РЕСПЕКТ и към тримата.
Ограничих се с поименна похвала към най-отличилия се и не разбирам какво те измъчва това. Като държиж да пиша за всички, добре. Освен Надя и Симеон мисля че трябва да се споменат и Деси, за това че стигна мечтаните 20, че ги и мина. Съпруга й Станислав за 36те днес. Доста голям скок за него.

...Честито Ванка,още няколко състезания в двойка с теб и...ще открадна занаята.. :-)!Браво на Надя...носи огромна част от организационната тежест...Наде къде е това...Наде къде е онова..лети ,като совалка по трасето за да бъде всичко ок,имаше някакъв проблем с пушката и въпреки всичко пак в челото,Любо...благодаря ти ,пренебрегна себеси и преди всичко и най-вероятно и много близки заради хобито ,заради нас! Стан,много се радвам,13 точки прогрес за 12 часа,евала...Деси ,ученик който може за 6-стица няма да го хваля за 4-ворка дерзай :-)!Г-н Павлов,ще се изложите,когато света се срути (заради Вас) :-)!

Страхотно мероприятие. Беше прекрасна подготовка за световното. Поздравления за всички които си подобриха резултатите. Радвам се че ви виждам все по нахъсани. Ванка повярвай ми най накрая че това не е късмет а умения. Можеш а не си вярваш

Наздрае на всички.

Наде ако продъшжаваш да ме биеш ще се преквалифицирам във виночерпец ;)

Аз да ти кажа ще продължава, че и за из път ще ти слага. Тая работа с вино не става. Иска стреляне, мислене, концентрация и стреляне.

Така е Павка. Аз се радвам за успехите на приятелите си, ама нотката сарказъм не ми харесва

Ако греша извинявай и наздраве

Не съм влагал и частица сърказъм. Опитвам се да ти кажа че трябва по-сериозен да си в заниманието, ако искаш да го развиеш или да се развиеш.

И този път трасето се появи неустно без излишно суетене. Благодарение на Софийската бригада за два часа всичко бе готово.
Благодаря ви, приятели!
Задължителните позиции бяха една идея по-трудни от предишното и въпреки това има по-добра успеваемост.
Формулата повече състезания за по-висок резултат явно работи.
Поздравления за победителя! Стабилен резултат.
Тренировката мисля че мина успешно:)

Back
Нагоре