Venci Valov 81
Новодошъл
Здравейте,колеги ! Закупих си въздушна пушка и бих искал да я види оръжейник.Евентуално да я почисти и да погледне някои неща,които ме притесняват.Моля за координати на оръжейник за град Русе !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Каналите няма как да са заминали, освен ако някой ги е мъчил нарочно или е стреляно не с това, което е предназначено за стреляне с пушката.Не мога да разбера дали е за почистване или каналите на цевта вътре са заминали
Здравейте,имам от скоро hdr 50 и искам да си поръчам комплект за ъпгрейдване.Не искам да рискувам да потроша машината,та за това и аз търся читав майстор в Русе.Ще съм Ви много благодарен ако ме свържете с такъв човек.Точно в Русе има кой да я погледне.
Кажи поне каква е пушката?
Има ли проблем и какво евентуално искаш да постигнеш?
Ако е пружинка (както си мисля, че е)и не е първа младост, тоест втора употреба и ако предишният собственик не е предприел някакви мерки, вероятно ще се наложи подмяна на маншет поне.
@GadnqraЗдравейте,имам от скоро hdr 50 и искам да си поръчам комплект за ъпгрейдване.Не искам да рискувам да потроша машината,та за това и аз търся читав майстор в Русе.Ще съм Ви много благодарен ако ме свържете с такъв човек.