Съхранение на Umarex

• Автор на темата Автор на темата teromm
  • Начална Дата Начална Дата

teromm

Новодошъл
Здравейте, наскоро се сдобих с Umarex T4E HDX68, 40dj с цел стрелба за кеф. Това ми е първата въздушна пушка и съответно съм бос в тази сфера. Въпросът ми е относно съхранението заредена (с бутилката и пълнител). Мога ли да я държа така, това ще се отрази ли негативно на пушката? Извинявам се ако въпросът ми звучи аматьорски или наивно.

Последна промяна от модератор:
Може стига да не си пробил капсулата..
Ако я пробиеш трябва да стреляш и да я махнеш веднага като свършиш стрелбата !

40джаловата версия с голямата бутилка няма опция,като пистолета да се пробие капсулата при нужда само.Пиши си на Unarex за най-достоверно.

Тя 88кубиковата е една недомислица според мен. Някой интрудър ще чака да завиваш капсули та да вземеш да го гръмнеш с 68мия калибър.... Варианта с двата малки балона по-бива, но там водят, че е почти двойно по-малка мощността...

Сигурно няма да ти хареса но по-добре го продай докато не си се набутал със тунинг части и аксесуари че и аз така си купих евтино револверче преди hdr50 като му му накупих всякакви простотии го смятах че излезе над 1000лв и все още нищо не става от него а за тия пари си взимаш преспокойно нещо pcp 50j и си правиш с него кефа на двора или извън града може и за вкъщи против мишки или от ония големите плъхове дето ти изнасят дивана и хладилника примерно. Едно Edgun leshyi 2 или Kral arms Mortal в краен случай Hatsan flashpup QE със вграден модератор че е 600лв е къде къде по,по,най от всичко на T4E и една помпа за 150лв от olx.

Сигурно няма да ти хареса но по-добре го продай докато не си се набутал със тунинг части и аксесуари че и аз така си купих евтино револверче преди hdr50 като му му накупих всякакви простотии го смятах че излезе над 1000лв и все още нищо не става от него а за тия пари си взимаш преспокойно нещо pcp 50j и си правиш с него кефа на двора или извън града може и за вкъщи против мишки или от ония големите плъхове дето ти изнасят дивана и хладилника примерно. Едно Edgun leshyi 2 или Kral arms Mortal в краен случай Hatsan flashpup QE със вграден модератор че е 600лв е къде къде по,по,най от всичко на T4E и една помпа за 150лв от olx.
:lol: :lol: :lol: Това с дивана и хладилника ме кара да се смея 5 минути и да се усмихвам още 10. :winner::winner::winner: Много добро :cheers:

Back
Нагоре