СПОРТ!

• Автор на темата Автор на темата dinkata
  • Начална Дата Начална Дата
И ми е градски,там живеят много яки шашкъни,и преди и сега...
Да не забравяме и Малин/лека му пръст/днес минах през гробищата и му оставих малко съчми....

Браво на Насар, каза за какво отива и си го взе! Наистина е Голям, но нека не забравяме и другите медали.
Сребро в худ. гимнастика на Боряна Калейн
Злато в борба свободен стил Магомед Рамазанов
Бронз в такуондо.
До тука са 3 златни (единият не го занм по какво е и кога се е появил, гледах в гугъл, но не видях), 1 сребърен и 3 бронзови.
Та общо 7 медала, за една почти жива страна, с почти умрял спорт се справяме добре според мен. Ако имаме парите и базите на една средностатистическа страна ще ги отнасяме като куцо пиле домат! Сега караме само на спортен дух, който се видя, че е Висок.

Браво на Насар, каза за какво отива и си го взе! Наистина е Голям, но нека не забравяме и другите медали.
Сребро в худ. гимнастика на Боряна Калейн
Злато в борба свободен стил Магомед Рамазанов
Бронз в такуондо.
До тука са 3 златни (единият не го занм по какво е и кога се е появил, гледах в гугъл, но не видях), 1 сребърен и 3 бронзови.
Та общо 7 медала, за една почти жива страна, с почти умрял спорт се справяме добре според мен. Ако имаме парите и базите на една средностатистическа страна ще ги отнасяме като куцо пиле домат! Сега караме само на спортен дух, който се видя, че е Висок.
Третият златен медал е на Семен Новиков (роден в Украйна) - борба, класически стил, категория до 87кг. Реално това беше първият ни златен медал на олимпиадата.

Според слуховете, Гриша Ганчев откупува правата му от украинската федерация за едва 10000 долара!

Франция -Италия 1-3
Уникален футбол от италианците,от много време не бях гледал футбол от такава класа...

Daniel Dubois beats Anthony Joshua

И Джошуа, който детронира Кличко си намери майстора.
Даниел Дюбоа победи Антъни Джошуа, в битката за световната титла на IBF в тежка категория на препълнения стадион Уембли пред 96000 публика в събота на 21 септември.
Дюбоа изуми двукратния световен шампион и сънародник Антъни Джошуа, като го просна в нокдаун 12 секунди преди края на първия рунд, секна му мераците и оттогава нататък двубоят беше еднопосочен, като Джошуа падна отново в третия рунд задържан от въжетата, и четири преди финалния нокаут с вирнат задник в петия рунд.
Така Дюбоа запази световната титла по бокс в тежка категория, която беше освободена от Александър Усик през юни, само пет седмици след като той стана първият безспорен шампион по бокс в тежка категория от почти 25 години.
От 24 битки, Дюбоа има само две загуби.

Много интересно състезание,мина през доста перипетии.В момента няма по комплексен,мотивиран и психически силен от Макс.17 пъти по-добри най доброто си време?????

Честито на Пулев!но си мисля,че ако бе при други обстоятелства щеше да бъде дисквалифициран,той не спря да натиска главата на Чар??

Да попитам,дали във форума можем да пускаме предвиждания за резултати на мачове или други спортове?Е,така малко да освежим форума,пък и темата си мисля,че ще е доста активна...Нещо ей така:

1.Макаби - Бейтар 2Х
2.Интер-Милан 2Х
3.Улвс -Нотингам 1Х

Back
Нагоре