СПОРТ!

• Автор на темата Автор на темата dinkata
  • Начална Дата Начална Дата
И ми е градски,там живеят много яки шашкъни,и преди и сега...
Да не забравяме и Малин/лека му пръст/днес минах през гробищата и му оставих малко съчми....

Браво на Насар, каза за какво отива и си го взе! Наистина е Голям, но нека не забравяме и другите медали.
Сребро в худ. гимнастика на Боряна Калейн
Злато в борба свободен стил Магомед Рамазанов
Бронз в такуондо.
До тука са 3 златни (единият не го занм по какво е и кога се е появил, гледах в гугъл, но не видях), 1 сребърен и 3 бронзови.
Та общо 7 медала, за една почти жива страна, с почти умрял спорт се справяме добре според мен. Ако имаме парите и базите на една средностатистическа страна ще ги отнасяме като куцо пиле домат! Сега караме само на спортен дух, който се видя, че е Висок.

Браво на Насар, каза за какво отива и си го взе! Наистина е Голям, но нека не забравяме и другите медали.
Сребро в худ. гимнастика на Боряна Калейн
Злато в борба свободен стил Магомед Рамазанов
Бронз в такуондо.
До тука са 3 златни (единият не го занм по какво е и кога се е появил, гледах в гугъл, но не видях), 1 сребърен и 3 бронзови.
Та общо 7 медала, за една почти жива страна, с почти умрял спорт се справяме добре според мен. Ако имаме парите и базите на една средностатистическа страна ще ги отнасяме като куцо пиле домат! Сега караме само на спортен дух, който се видя, че е Висок.
Третият златен медал е на Семен Новиков (роден в Украйна) - борба, класически стил, категория до 87кг. Реално това беше първият ни златен медал на олимпиадата.

Според слуховете, Гриша Ганчев откупува правата му от украинската федерация за едва 10000 долара!

Франция -Италия 1-3
Уникален футбол от италианците,от много време не бях гледал футбол от такава класа...

Daniel Dubois beats Anthony Joshua

И Джошуа, който детронира Кличко си намери майстора.
Даниел Дюбоа победи Антъни Джошуа, в битката за световната титла на IBF в тежка категория на препълнения стадион Уембли пред 96000 публика в събота на 21 септември.
Дюбоа изуми двукратния световен шампион и сънародник Антъни Джошуа, като го просна в нокдаун 12 секунди преди края на първия рунд, секна му мераците и оттогава нататък двубоят беше еднопосочен, като Джошуа падна отново в третия рунд задържан от въжетата, и четири преди финалния нокаут с вирнат задник в петия рунд.
Така Дюбоа запази световната титла по бокс в тежка категория, която беше освободена от Александър Усик през юни, само пет седмици след като той стана първият безспорен шампион по бокс в тежка категория от почти 25 години.
От 24 битки, Дюбоа има само две загуби.

Back
Нагоре