Я, кой е навестил отново този форум!
Welcome back to … детската градина с децата-идиотчета в нея, Марине… Премина ли ти вече омерзението
А с какво ще стреля новата ти пушка? С пластмасови топчета от рециклирана пластмаса или за турбо-еко-зелено - с пуканки от не-ГМО кукуруз, с двойна употреба за Коледарски сурвакници?...
Иво злорадството няма да те направи нито по добър човек нито по добър стрелец.
Пушката е Валтер ЛГВ и е по нова "зелена" технология. Смазвам я с масло от ГМО рапица и може да стреля с царевица но само за пуканки, пирони, поп нитове и семена от соя "монсанто".
Аз обаче държа на точната стрелба и ползвам "чашки" все пак и догодина мисля да продължа да стрелям по добре от теб нищо че нямам щайер ;-)
Това на снимката са безоловни чашки.
Това е група на 21м с безоловни чашки с пружинна пушка 13 джаула.
На 50м групата с валтера не е много добра но всички са в убойната зона. Тестовете показаха доста добри резултати с баракуда гриин с Чз200. Валтера обратно хареса повече жсб пб фрии.
Това на долната снимка е чашкоуловител за а4 мишени. Използвам го когато стрелям с оловни и безоловни сачми.
Лепя мишена отпред и оловото се събира отзад.
От време на време го изсипвам в празните кутии от сачми и го складирам както следва да се прави с отровни материали.
Виждам че нещо си напрегнат по празниците. Да не си прекалил с нафталина или просто си "злобен" ? Или пък те гони гузната съвест че защитаваш отровителството?
Препоръчвам ти да ограничава стреса все пак не сме първа младост а и никак не е "библейско"... Не, че ми пречи но не се връзва с нравоученията от библията които ми редеше.
Аз за разлика от теб нямам проблем инакомислещите. Веднъж вече съм казал какво мисля и нито ще се отметна от думите си нито търся от някой индулгенция.
Весели празници на всички