Руско въздушно оръжие

• Автор на темата Автор на темата Kifa
  • Начална Дата Начална Дата

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Последна промяна:
Не съм много сигурен колко са им налични нещата. Миналата есен, мой човек ходи на място в магазина им да търси Байкал МР-53 и се оказа, че го нямат наличен.

от този немския сайт,някой порь4вал ли е нещо.харесал сьм си diana-bandit на цена от160 евро но не сьм пазарил от вьн и малко ме е шубе...

от този немския сайт,някой порь4вал ли е нещо.харесал сьм си diana-bandit на цена от160 евро но не сьм пазарил от вьн и малко ме е шубе...

Аз си купих от там пушка преди 20 дни. Никакви проблеми. Искат за верификация на възраст да им пратиш снимка на личен документ. Доставката беше 16 Евро и дойде за седмица. В бг пратките ги разнася спиди/рапидо.

Я, кой е навестил отново този форум! ;)
Welcome back to … детската градина с децата-идиотчета в нея, Марине… Премина ли ти вече омерзението???
Аз си купих от там пушка преди 20 дни.
А с какво ще стреля новата ти пушка? С пластмасови топчета от рециклирана пластмаса или за турбо-еко-зелено - с пуканки от не-ГМО кукуруз, с двойна употреба за Коледарски сурвакници?...

Я, кой е навестил отново този форум! ;)
Welcome back to … детската градина с децата-идиотчета в нея, Марине… Премина ли ти вече омерзението???

А с какво ще стреля новата ти пушка? С пластмасови топчета от рециклирана пластмаса или за турбо-еко-зелено - с пуканки от не-ГМО кукуруз, с двойна употреба за Коледарски сурвакници?...

Иво злорадството няма да те направи нито по добър човек нито по добър стрелец.
Пушката е Валтер ЛГВ и е по нова "зелена" технология. Смазвам я с масло от ГМО рапица и може да стреля с царевица но само за пуканки, пирони, поп нитове и семена от соя "монсанто".

Аз обаче държа на точната стрелба и ползвам "чашки" все пак и догодина мисля да продължа да стрелям по добре от теб нищо че нямам щайер ;-)
Това на снимката са безоловни чашки.
IMG_20191230_193305.jpg
Това е група на 21м с безоловни чашки с пружинна пушка 13 джаула.
IMG_20191230_194740.jpg
На 50м групата с валтера не е много добра но всички са в убойната зона. Тестовете показаха доста добри резултати с баракуда гриин с Чз200. Валтера обратно хареса повече жсб пб фрии.
Това на долната снимка е чашкоуловител за а4 мишени. Използвам го когато стрелям с оловни и безоловни сачми.
IMG_20191230_193344.jpg
Лепя мишена отпред и оловото се събира отзад.
IMG_20191230_193409.jpg
От време на време го изсипвам в празните кутии от сачми и го складирам както следва да се прави с отровни материали.

Виждам че нещо си напрегнат по празниците. Да не си прекалил с нафталина или просто си "злобен" ? Или пък те гони гузната съвест че защитаваш отровителството?
Препоръчвам ти да ограничава стреса все пак не сме първа младост а и никак не е "библейско"... Не, че ми пречи но не се връзва с нравоученията от библията които ми редеше.

Аз за разлика от теб нямам проблем инакомислещите. Веднъж вече съм казал какво мисля и нито ще се отметна от думите си нито търся от някой индулгенция.

Весели празници на всички

Аз за разлика от теб нямам проблем инакомислещите. Веднъж вече съм казал какво мисля и нито ще се отметна от думите си нито търся от някой индулгенция.
Аз пък си мисля че трябва да отвориш една тема ,,Искам да се извиня на всички които обидих,, . И ти пиша защото и аз се почувствах засегнат , нищо че докато бълваше змии и гущери не се включих.

Марине, Марине... Толкова изкривено възприемаш действителността около себе си и такава какофония от взаимно изключващи се противоречия е в главата ти, че е напълно лишено от смисъл да ти отговарям каквото и да било.
Само виж какво си излял в отговор на моето простичко Welcome back...
мисля да продължа да стрелям по добре от теб нищо че нямам щайер ;-)
Така е, Марине, хората не са равни и не всеки има това, което има другия. Свиквай с това и не го приемай лично, колкото и да те боли...
Ако наистина продължиш да стреляш по-добре от мен, това не е повод да се гордееш - аз, все пак, държа пушка от няколко месеца само ;) Виж, ако взема да те настигна, аз ще имам с какво да се хваля! :)

Jæger 5,5 XP – without regulator. Maximum achievable muzzle energy under optimal air consumption and acceptable grouping is approximately 120 joules.
Това реално ли е в 5.5, пише го в сайта им?

..........ами то май не остана тема без евтино заяждане и мерене на пишки !
Евтино, евтино, колко да е евтино?
Според колегата Марин, в този форум сме отровители на земята на дедите ни (и деца-идиотчета във форум-детска градина), а останалите са клакьори на отровителите... Естествено, колегите се обиждат от подобно отношение и го показват.
На тебе това да ти прилича на "евтино мерене на пишки"?

Иво остави го, той си каза какво мисли за нас, ние също, но не е необходимо да се дебнем във всяка тема и да си разменяме "любезности". Нека Марин си пише, на никой не пречи ако не обижда, пък ако пак ни обиди вече е друга ситуацията, дано не се повтаря.
Весело посрещане на новата година и догодина дано сме по-добри хора. :cheers:

Колегата може да си мисли каквото си иска,както и да изразява мислите си!
Нито ще промени моя мироглед на тези години, нито ще се опитвам аз да променям неговия и да го дебна във всяка тема.
Тези крайности може да си ги спестим всички, особено по празниците!
Весела Нова година на всички!

Иво остави го,
...
Весело посрещане на новата година и догодина дано сме по-добри хора.

Любак, весело посрещане и щастлива 2020г.!
И много точни изстрели, свалени мишени и добри приятели през Новата!:cheers:

Back
Нагоре