Русенска група - DANUBE POWER

Нон стоп има хора на полигона на ДЗС.И като не го зная дали не се води в населено място......
Нон стоп съм аз там от 8 години. От 2018год. не съм спирал да стрелям на полигона. Хора има от време на време, а участъци на където да стреляш има колкото искаш.

Браво Павка!
Любопитен съм каква е групата на Вулкана на 50 м.
Като си купих първия Вулкан в 5.5 Павката ме заведе в халето за тестова стрелба с новата пушка.
Първо направих две мишени. После ми нареди карфици на 50 метра. От 10 изстрела - 7 карфици смъкнати.

Като си купих първия Вулкан в 5.5 Павката ме заведе в халето за тестова стрелба с новата пушка.
Първо направих две мишени. После ми нареди карфици на 50 метра. От 10 изстрела - 7 карфици смъкнати.
Андрей
Попитах Павката и въпроса беше за група а не за карфици!

Андрей
Попитах Павката и въпроса беше за група а не за карфици!
Нате Ники! Сори, че не отговорих веднага .. Нали съм си малко луд и все ме влекат големите дистанции, така, че не съм стрелял с Вулкан на 50 метра за групи и не мога да дам точен отговор.

Нате Ники! Сори, че не отговорих веднага .. Нали съм си малко луд и все ме влекат големите дистанции, така, че не съм стрелял с Вулкан на 50 метра за групи и не мога да дам точен отговор.
Благодаря Павка!

С Вулкан 3 - само по топлийки се стреля на тази дистанция :cheers:

С Вулкан 3 - само по топлийки се стреля на тази дистанция :cheers:

Браво!
Само дето ми заприлича на оня лаф....ела ми на гости да видиш как посреща бати!
Според теб от тези девет изстрела колко карфици щяха да паднат.Да и разликата е ,че не е на зкрито,а на вятър?

Attachments

• IMG_20240205_143022[1].jpg
    IMG_20240205_143022[1].jpg
    191.3 KB · Прегледи: 15
Браво!
Само дето ми заприлича на оня лаф....ела ми на гости да видиш как посреща бати!
Според теб от тези девет изстрела колко карфици щяха да паднат.Да и разликата е ,че не е на зкрито,а на вятър?
Мен ли питаш или Павката?
Че вече не смея да се намесвам в чужди разговори. ;)

А.. търси ли човек - намира :)
Ходя примерно от време на време на едно старо летище на Щръклево - има около 450 метра разстояние..
Намерих си една поляна с около километър и нещо видимост и никакви хора.

И двете места са на около 15 километра от Русе.

Аз на летището съм ходил там е частно веднъж ме гониха от там просто не са те видели а на летището ходят тия от авиомоделистите постоянно особенно събота и неделя и аз съм авиомоделист също и плащаме на собственика за да ни пуска просто не са те видели извадил си късмет

Живот и здраве най-вероятно април месец ще организираме едно представяне на пушките предлагани от danubeairguns.com заедно със стрелба и малко състезание на летището...

Говорено е със собствениците - няма проблем !

Живот и здраве най-вероятно април месец ще организираме едно представяне на пушките предлагани от danubeairguns.com заедно със стрелба и малко състезание на летището...

Говорено е със собствениците - няма проблем !
Павка, непременно да го обявите няколко дена предварително...ако може :) Не бих го пропуснал.

Последна промяна:
Павка, непременно да го обявите няколко дена предварително...ако може :) Не бих го пропуснал.
За съжаление знаеш, че зависим много от времето - дъжд и вятър.
Разбира се, че ще го обявим предварително за да може хората да си направят планове.. Най-вероятно ще има 2 дати (едната резервна, ако времето не позволява на първата)

Back
Нагоре