Русенска група - DANUBE POWER

pavkata_1234

Потребител
Голяма зима-ама аз съм се запасил от транжорната с мезелаци пък и баща ми, ми даде червено вино......тъй че не е страшно :cheers: ;)
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Снегът не е чак толкова много, ама вятъра направо е отвратителен.
 

niko_suzuki

Потребител
днеска си поръчах една суматра-6.35-един лазарен далекомер-редфилд и една свирка за фазани която имитира разгонена женска само да не збъркат ида ми пратят за глигани че става лошо-някой ако има излишен модератор -тряббва ми за суматрата да звънка
 

niko_suzuki

Потребител
павка нали знаеш второто ми хоби е хеликоптери с радио управление и понеже зимата не мога да стрелям и си вземах 2-маркови хеликоптера вчера се опитах от терасата на балкона да подкарам единия и той взема че се блъсна във прането на отсрещния балкон и след това ходих да си го търся
 

pavkata_1234

Потребител
Ники,като се оправи времето,земай всичките хвърчикоптери и да ходим да ги пускаме да фъркат-ама ще гледаме да няма пранета ,че да не стане някоя беля ;).Е, ще вземем и пушките-може да ударим нещо ;) Абе,ква е тази свирка за фазани бе!!! Ще трябва да я пробваме.Аз от другата седмица съм отпуска,може да отидем нейде да постреляме,че мойта пушка гъбяса вече!!! ;)
 

pavkata_1234

Потребител
Яшко ,ко стана ве-нали щях да ти давам помпата да замерваш нещо! :)Никъв не се обади!!!Другата седмица съм свободен.
 

ininia

Потребител
ФТКС
@Andy,Чест и почитания!Моите адмирации за свършеното от теб!Само така нещата постепенно ще се подобрят.От празното мърморене по форумите няма никакъв смисъл. :) :bravo: :cheers:
 

Andy Iron

Потребител
Благодаря ти, @ininia! Това е едно показно как се отстояват конституционноустановени граждански права. Не че съм бил пряко засегнат от наредба №19 на Общинския съвет-Русе, но ме дразнеше, че противоречи на нормативен акт от по-висока степен.
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
....Проф. Пенчев изрази личната си благодарност към юриста Андрей Желязков, който атакува текстовете, за гражданската му позиция и професионалния му подход към проблема.

...Обществото се нуждае точно от такива хора, защитаващи демократичните принципи на гражданското общество, каза още шефът на русенските старейшини.
Браво Андро.
И сега ако не почерпиш ???, едва ли ще има по-добър повод от този да изпием един Джин Бийм.
Терена от мене. Пък ако има и Финландия за непиещите ДБ и лимона ще е от мен. :)
 
Нагоре