3 вида слуг. От 2гр до 7гр . Прави ги един пич тука в Испания. Пресата идва от Щатите. Матрицата той я прави . За сега правим с 3.3 гр. Като стрелям ще кача снимки ...
Attachments
Последна промяна:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Визуално излеждат добре слъговете. Важното е да се представят добре по време на полет, но там ще покажат тестовете. Никой не стреля на 10 метра в този каливър, а и като цяло. Тествай слъговете как се държат първо на 50 метра. Ако резултатие са добри тествай и на 100 метра.Още не съм пробвал... FX Maverick Sniper . Ако имам време утре ще пробвам група на 10 метра.
До 24 дж.... Ама ...В Испания нямаше ли ограничение на мощността до към 25дж.,ако е така и нямаш възможност да пробваш слъговете на оптимална мощност(впъти над 24дж.) ,то изпрати тука на момчетата да ви ги тестват за да не казвате хоп преди да сте скочили!
Успех,добре изглеждат!
650 евро . 36 евро гилотината и 8 евро за кило олово 7мм. Пресата идва от Щатите... Тук в Испания едно момче ги прави и матрицата е негова ... Моята може да прави три модела слуг и от 2гр до 7гр . Ще кача снимки на варантите .Пресата изглежда извънземна много ме кефи. Колко пари излезе пресата и формичаката/заготовката
Проба . 3,2 грам 50,6 гренс 253м/с 102 дж. FX Maverick Sniper. Остава да пробвам как се държи в полетАко не е ефект от снимката, струва ми се че задната част на слъга е много дълбока, и евентуално дотиквач за слъг на ФХ може да не дотика слъга до правилната му позиция в цевта, и трансферпорта ще остане малко закрит от самия слъг. Но проба си трябва, успех.