Провадийци...

Карлсон

Потребител
Мите, то надъхани сигурно има, най-вероятно просто не знаят за форума и си стрелкат самосиндикално по поляните... ;) Иначе бат Светльо е способен да въвлече бая хора в нашето приключение... ;) Г-н Славов простете че със градския ви спамим темата, ще наведем за около 5 мин. виновно глава... :cheers: :rose:
 

sts1969

Редовен Потребител
:cheers: Благодаря за добрите думи, Пламене! Познавам се с продавачката в оръжейният магазин лично...чашки се купуват повече от колкото предполагах...само че къде ги стрелят, един Господ знае ;) Днес с аверчето в Мл.Гвардия си постреляхме на воля, срам-несрам...качих първата мишена която направих с новата оптика в раздела за мишените :-[
 

sts1969

Редовен Потребител
:popcorn: Още ли съм сам...няма ли друг Провадиец или поне от Девня за компанийка? :(
 

sts1969

Редовен Потребител
Ехооо :stickfight: проверявам един-два пъти в година, да видя дали не е влязал някой градски по погрешка тук ;)
 

sts1969

Редовен Потребител
Обещавам кило пърцуца и буркан кисели краставички, на вторият евентуален член на "групата"...че ми е скучно сам да си пиша тук :D:D:D
 

methaa

Редовен Потребител
Светльо, внимавай какво си пожелаваш че вчера си взех заплатата [emoji2]
 

malioka

Потребител
Здрасти и от мен на колегите от Провадия.
Надявам се да ме извините , че спамя в темата ви , но искам да ви попитам за един ваш градски когото издирвам много отдавна. Едва ли ще ме огрее , но не бърка да изхабя два реда . Въпросното момче се казва Юлиян Йорданов . Някъде 79 набор(около 35 годишен ) . Служихме навремето заедно ( 1999-2000) на летището в с.Щръклево до Русе . Беше ми голямо аверче , но като ни уволниха и си загубихме следите . Тогава гсм-ите не бяха навлезли , пишехме истински писма вместо емейли :) и така и не успях да го намеря повече . Във фейса също удрям на камък . Ако някой се сети нещо ще му бъда благодарен . Поздрави от мен и много готини моменти с нашта краста :)
 

sts1969

Редовен Потребител
За сега съм сам в групата, ако имаш някаква снимка можеш да ми я пратиш на лични...за да се опитам да се сетя дали го познавам.:cheers:
 

malioka

Потребител
Поздравления , колега ! И сам воинът е воин :) Евала за ентусиазма . Мисля , че имам някъде поне една снимка . Ако издиря нещо от старите архиви на хартиен носител ще ти го пратя ;)
 

sts1969

Редовен Потребител
Още ли съм сам бре... :-[ само проверявам и почиствам паяжините в темата :D
 

lynx

Редовен Потребител
А защо не стреляш с Варналии?
Ти ще стигаш за по-кратко време до стрелбището в Белослав, отколкото някой от Варна живеещ в северните райони на града :)
 

sevdaka80

Редовен Потребител
Тя за оплакване работата,като се прибера ще доида да постреляме,да видя как стреля якото АТ.
 

sts1969

Редовен Потребител
:D В Провадия са все ловджий, нищо че не е останал дивеч...а и за какво са има пушки по срещите не мога да разбера, наливат ти и пиеш. :D АТ-то нали го видя в Белослав как стреля, това е както се казва "моят" булпап, следващата (втората) ще е нещо по-класно в 16J:cheers:
 
Нагоре