Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Да. Както казва адаша,ако махнеш тръбата и навиеш саунда директно мисля,че няма да има проблем.Добре ти колега без заглушител ли стреляш в този случай
Колегата Левент продава много качествени модератори, ето и линк към обявата му:здраврйте,
исках да си купя заглушител за kral arms puncher jumbo 6,35mm. попитах в ловния магазин където живея и ми каза, че без разрешително немога да си го купя, защото се водило като бойно оръжие. има ли такава наредба?
можете ли да ми препоръчате някакъв не много скъп до 200лв модел?
Пак са се изказали неподготвени...ми каза, че без разрешително немога да си го купя, защото се водило като бойно оръжие. има ли такава наредба?
Заглушител за бойно оръжие не можеш да си купиш без да притежаваш такова. И съответните разрешителни от КОС.здраврйте,
исках да си купя заглушител за kral arms puncher jumbo 6,35mm. попитах в ловния магазин където живея и ми каза, че без разрешително немога да си го купя, защото се водило като бойно оръжие. има ли такава наредба?
можете ли да ми препоръчате някакъв не много скъп до 200лв модел?
значи и продавача не е бил наясно за кое трябва разрешително и за кое не.Заглушител за бойно оръжие не можеш да си купиш без да притежаваш такова. И съответните разрешителни от КОС.
Колегата Левент продава много качествени модератори, ето и линк към обявата му: