Чак пък "космически".То за това направихте по 3 мишени, за да успеете да минете космическите за Вулкан 100 точки!
Дайте да видим класирането.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Чак пък "космически".То за това направихте по 3 мишени, за да успеете да минете космическите за Вулкан 100 точки!
Нямам снимки на мишените на вулканите.Имам само тези мишени при мен, които съм качил.А пушките Ачо със тунингован импакт м2 5.5 със собствено производство 34 грейна слъг.Аз епик 2 със алтарос куин .25 60грейна и Аирфорс Тексан с Алтарос Кинг 84грейна .257., Ники с Еваникс .25 с на Ангел слъгове 44 грейна.Петьо с Маверик тунингован с Алтароси май беше, Калата Вулкан .22 с Алтарос Смуут 40грейна.Емо с .25 май беше импакт м3..Имаше още хора , но не завършиха Бенчреста по различни причини.Може ли да напишете кой с каква пушка и слъгове е стрелял (ако е записано някъде)?
И, ако може, да качите резултатите на Вулкан-ите.
ПП - На следващата сбирка русенци ще се постараем да имаме представителство.
Милене, ще ти звънна да постреляме там. Евентуално за понеделник как си с плановете ?View attachment 119734View attachment 119735View attachment 119736View attachment 119737View attachment 119738 Тук могат да стрелят 100 човека едновременно. Разстояние до 1000 м. и повече. Има и тополки за сянка. Може и от там да се стреля. Това е дъното на един от ръкавите на язовир Копринка. Твърдо е може да се кара и с лека кола по него. Огромна видимост отвсякъде. Пътя до селото е асвалт, само последните 200- 300 м. до ръкава не е много добре, но се минава, всички рибари от там минават повечето с леки автомобили. Но сега няма вода и няма рибари. До май месец ще е така ако изобщо дойде вода , това лято не дойде вода до тук. Ако на някой му се разкарва мога да го заведа , свободно време имам. Почти всеки ден ходя там.
Или там,или Русенци са домакиниСледващата среща ще е добре ако е там