Чак пък "космически".То за това направихте по 3 мишени, за да успеете да минете космическите за Вулкан 100 точки!![]()
Дайте да видим класирането.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Чак пък "космически".То за това направихте по 3 мишени, за да успеете да минете космическите за Вулкан 100 точки!![]()
Нямам снимки на мишените на вулканите.Имам само тези мишени при мен, които съм качил.А пушките Ачо със тунингован импакт м2 5.5 със собствено производство 34 грейна слъг.Аз епик 2 със алтарос куин .25 60грейна и Аирфорс Тексан с Алтарос Кинг 84грейна .257., Ники с Еваникс .25 с на Ангел слъгове 44 грейна.Петьо с Маверик тунингован с Алтароси май беше, Калата Вулкан .22 с Алтарос Смуут 40грейна.Емо с .25 май беше импакт м3..Имаше още хора , но не завършиха Бенчреста по различни причини.Може ли да напишете кой с каква пушка и слъгове е стрелял (ако е записано някъде)?
И, ако може, да качите резултатите на Вулкан-ите.
ПП - На следващата сбирка русенци ще се постараем да имаме представителство.
Милене, ще ти звънна да постреляме там. Евентуално за понеделник как си с плановете ?View attachment 119734View attachment 119735View attachment 119736View attachment 119737View attachment 119738 Тук могат да стрелят 100 човека едновременно. Разстояние до 1000 м. и повече. Има и тополки за сянка. Може и от там да се стреля. Това е дъното на един от ръкавите на язовир Копринка. Твърдо е може да се кара и с лека кола по него. Огромна видимост отвсякъде. Пътя до селото е асвалт, само последните 200- 300 м. до ръкава не е много добре, но се минава, всички рибари от там минават повечето с леки автомобили. Но сега няма вода и няма рибари. До май месец ще е така ако изобщо дойде вода , това лято не дойде вода до тук. Ако на някой му се разкарва мога да го заведа , свободно време имам. Почти всеки ден ходя там.
Или там,или Русенци са домакиниСледващата среща ще е добре ако е там